Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cat timp petreci in fata oglinzii inainte sa iesi afara? Vezi cum iti descrie asta personalitatea!

Cat iti ia sa te pregatesti inainte de a iesi in oras? 5 minute? Iesi fara sa te uiti in oglinda? Petreci mai mult de un sfert de ora? Stai mai mult de o ora? Afla ce ascunde timpul petrecut in fata oglinzii despre tine!

Ce fel de personalitate ai, in functie de timpul petrecut in fata oglinzii:

PANA IN 5 MINUTE

Daca stai maxim 5 minute in fata oglinzii inainte sa iesi in oras, acest lucru dezvaluie ceva foarte interesante despre personalitatea ta. Esti o persoana increzatoare si determinata. Ceea ce iti propui iti iese din prima deoarece nu iti pasa absolut deloc de ce crede lumea despre tine.

PANA IN 15 MINUTE

Esti o persoana corecta si echilibrata. Iti plac lucrurile bine facute, dar nu esti fanul pierderii timpului fara rost. Persoanele care stau maxim 15 minute in fata oglinzii sunt destul de pragmatice si serioase, insa sunt si spontane si vesele, dar stiu sa delimiteze lucrurile intre ele.

CITESTE SI: Ce fel de persoana esti, in functie de planeta care iti guverneaza zodia

CITESTE SI: DATA NASTERII: AFLA CE SPUNE DESPRE TINE. CE CALITATI, DEFECTE SI CE PERSONALITATE AI

PANA IN 30 DE MINUTE

Daca stai maxim 30 de minute, esti o persoana foarte analitica. Iei totul la puricat inainte de a te decide cum vei actiona si nu iti place sa iti bati joc de o munca.

Risti, totusi, uneori, sa te pierzi pe drum din cauza faptului ca te gandesti prea mult la anumite chestiuni si nu esti foarte decis de felul in care trebuie sa continui drumul. Asadar, firea ta analitica are si avantaje, dar si dezavantaje.

PANA IN 45 DE MINUTE

Esti foarte preocupat de ceea ce spun oamenii din jurul tau despre tine si pui la suflet absolut orice auzi, chiar si daca multe dintre ele sunt niste glume. Nu tii deloc la gluma si nu iti place sub nicio forma ca cineva sa te ia la ‘misto’.

MAI MULT DE O ORA

Daca stai mai mult de o ora in fata oglinzii inainte sa iesi in oras, esti o persoana narcisista. Esti perfectionista si consideri ca imaginea este tot ce conteaza in viata. Tocmai din aceasta cauza falsezi foarte mult in relatiile cu ceilalti si suferi in tacere pentru ca nu ai curajul sa iti permiti sa fii tu.

Sursa foto: celibatesisters.com

1 Comment

1 Comment

  1. Clau

    2018-11-11T22:19:29+02:00 at 2018-11-11T22:19:29+02:00

    A

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top