Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Cât timp îți va purta pică, în funcție de zodie

Cât timp îți va purta pică, în funcție de zodie:

Berbec. Acest nativ se încinge destul de repede, dar nu poartă pică prea mult timp. Așadar, dacă i-ai greșit cu ceva, este posibil ca până să ajungi să-i ceri iertare să nu mai știe cu ce l-ai deranjat.

Taur. Acești nativi s-au născut cu ciuda în sânge, astfel că te vor ține minte toată viața dacă le-ai greșit cu ceva. Dacă ai îndrăznit să-i dezamăgești, sau mai rău, să-i înșeli, Taurii nu te vor ierta niciodată, indiferent de cât de mult ai încerca să reintri în grațiile lor.

CITEȘTE ȘI: S-au schimbat zodiile? Vezi ce semn eşti acum!

Gemeni. Cei născuți sub această zodie sunt conștienți că stă în firea noastră să greșim. Ba mai mult, nici ei nu sunt tocmai modele de perfecțiune, astfel că nu-ți vor purta pică. În schimb, dacă este vorba despre ceva care i-a deranjat cu adevărat, vor găsi întotdeauna o metodă prin care să-ți întoarcă „favorul”.

Rac. Chiar dacă nu sunt răzbunători, acești nativi nici nu pot să uite cât le-ai greșit și vor ține mereu cont de asta. Dacă în ceea ce privește multe greșeli pot trece cu vederea destul de repede, atunci când le-ai frânt inima nu te vor ierta niciodată și-ți vor scoate ochii toată viața pentru asta.

Leu. Pentru că sunt persoane foare mândre, Leii sunt și foarte ușor de rănit. Orice lucru mărunt făcut în defavoarea reputației lor va fi ținut minte pentru toată viața de acești nativi. Nu are rost, așadar, să tragi speranțe că într-o zi te vor ierta.

Fecioară. Aparent ființe angelice, Fecioarele te vor ierta pentru nedreptățile comise la adresa lor doar în schimbul unor favoruri. Pentru că nimeni nu e mai priceput la a scoate ochii decât ele, la final vei ceda pentru a le face pe plac, chiar dacă știi că nu au dreptate.

Balanţă. Pentru că sunt destul de temătoare, foarte rar cineva ajunge atât de aproape de ele încâ să aibă ocazia să le greșească. Chiar dacă nu sunt genul să poarte pică, nici nu este indicat să exagerezi în prezența lor.

Scorpion. Scopul acestor nativi este acela de a te face să suferi trei vieți pentru greșeala comisă, chiar dacă este vorba de una banală. Drept urmare, dacă i-ai deranjat, te poți aștepta la o viață plină de tortură alături de ei.

Săgetător. Mereu aglomerați, cu o mulțime de activități pe cap, Săgetătorii nu vor avea timp să stea și să analizeze de ce le-ai greșit și cum s-ar putea ei răzbuna. În cazul în care i-ai dezamăgit foarte tare, este posibil să nu-ți mai răspundă la telefon câteva zile, dar apoi tot ei te vor suna pentru a te întreba de ce nu i-ai mai căutat în ultima vreme.

Capricorn. L-ai deranjat în vreun fel pe acest nativ? Vezi care este primul zbor, fă-ți bagajele și fugi. Serios vorbind, Capricornii nu sunt făcuți pentru a ierta pe cineva, așa că nu te mai gândi cum să te revanșezi.

Vărsător. Chiar dacă suferă foarte mult atunci când cineva le greșește, Vărsătorii nu se răzbună pe nimeni. Chiar dacă i-ai greșit intenționat sau fără voie, Vărsătorul va trece destul de repede peste o astfel de ispravă, chiar dacă nu-ți va arăta asta de la bun început.

Peşti. Nu ar fi prima dată când au fost dezamăgiți de cineva, așa că nu vor fi prea afectați dacă le vei greși și tu. Indiferent de cât de tare i-au afectat gesturile tale, Peștii te vor ierta destul de repede, fără a-ți cere prea multe la schimb.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top