Connect with us

Revistateo.ro

Cuplu

Cât de frumoasă e DRAGOSTEA: 7 lucruri pe care le fac toate cuplurile din lume

7 lucruri pe care le fac toate cuplurile din lume:

1. EL ȘI EA ÎȘI CER SFATURI SAU PĂREREA PENTRU ORICE FAC
Într-o pereche bine sudată, partenerii țin mereu cont de părerea celuilalt, în orice aspect. Partenerul de viață nu este doar o persoană care se află fizic alături de tine, ci un adevărat stâlp de sprijin din punct de vedere emoțional, lucru esențial pentru toate reușitele pe care vrei să le atingi.

CITEȘTE ȘI: CE TOANE ARE FIECARE ZODIE ÎN CUPLU
2. ÎNDRĂGOSTIȚII ÎȘI LASĂ BILEȚELE
„Vezi că ți-am făcut un cadou. E în frigider” sau „Ți-am scris acest bilețel ca să nu uiți că ești soția mea și eu sunt soțul tău și că te iubesc mai mult decât niciodată” apar des între două persoane care se iubesc cu adevărat.

3. POT STA FĂRĂ SĂ VORBEASCĂ ORE ÎNTREGI, FĂRĂ SĂ FIE O LINIȘTE APĂSĂTOARE
Comunicarea în cuplu este esențială, dar asta nu înseamnă că două persoane trebuie să vorbească toată ziua. O pereche unită are ca principală caracteristică tocmai respectarea tăcerii celuilalt, acordarea de către fiecare a libertății persoanei iubite de a face ce dorește în intimitatea sa.

4. SIESTA ÎN DOI POATE DURA CÂT VOR EI
Siesta în doi se poate prelungi cât vrea fiecare, mai ales dacă se simt bine împreună. Nu există presiunea singurătății, câtă vreme alături se află sufletul pereche.

5. ÎNDRĂGOSTIȚII SE IAU MEREU DE MÂNĂ
În orice cuplu de pe lumea asta, partenerii se vor lua de mână din când în când, semn că se protejează unul pe celălalt.

6. ADORĂ SĂ GĂTEASCĂ ÎMPREUNĂ
Iubiții se distrează de minune să gătească împreună, mai ales atunci când, deși nu se pricep să facă mâncare, investesc multă dragoste și totul iese ca în rețetă.

7. AU PROPRIILE LOR GLUME ȘI CODURI
Îndrăgostiții au glume interne și o serie de coduri pe care doar ei le înțeleg atunci când sunt în public și vor să se salveze reciproc din anumite situații neprevăzute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top