Connect with us

Revistateo.ro

Caroline Wozniacki a jucat tenis cu Barack Obama

Inedit

Caroline Wozniacki a jucat tenis cu Barack Obama

Un teren improvizat în curtea Casei Albe a fost tot ce au avut nevoie Barack Obama și sportiva din Danemarca, Caroline Wosniacki, pentru a desfășura o întrecere cu rachetele de tenis, informează WTA.

CITEȘTE ȘI: Datele personale ale lui Putin, Obama şi Merkel, făcute publice

Evenimentul, ce a avut loc sub egida festivalului Easter Egg Roll, a umplut reședința șefului de stat american de sportivi și tineri care vor să facă mișcare, iar astfel a fost dat startul competițiilor sportive menite să încurajeze oamenii să facă tot mai multe activități fizice.

sursa foto washingtonpost.com

În afară de Wozniacki, pe terenul de tenis de la Casa Albă au mai intrat CoCo Vandeweghe, Victoria Duval şi Alicia Black, dar şi fosta jucătoare Katrina Adams, care în prezent ocupă funcția de președinte al Federației Americane de Tenis (USTA).

Startul competițiilor sportive a fost dat chiar de Obama, care a participat la un meci de dublu, având-o de cealaltă parte a fileului pe sportiva daneză. Îmbrăcat în pantaloni și cămașă, presedintele Statelor Unite nu a câștigat partida de tenis în fața jucătoarei aflate pe locul 5 WTA, dar a vrut să arate că sportul nu-i este străin.

Inițiativa de a organiza o întrecere de tenis aparține Primei Doamne a Americii, Michelle Obama, care a pus la punct o campanie națională de încurajare a tinerilor să facă tot mai multă mișcare, intitulată GimmeFive.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top