Connect with us

Revistateo.ro

Imagini din nou casa a familiei Obama

Stil de viata

Imagini din noua casa a familiei Obama

Barack Obama a parasit Casa Alba dupa doua mandate a cate 4 ani. Presedintele si familia sa s-au mutat deja intr-o noua casa, situata in Kalorama, unul din cele mai prestigioase cartiere din Washington D.C. (SUA).

Familia are de gand sa ramana in aceasta casa, pentru care plateste 22.000 de dolari pe luna, pana in anul 2018, cand fiul fostului cuplu prezidential, Sasha, va termina scoala.

Cum arata noua casa a familiei Obama

Iti prezentam imaginile din interiorul noii locuinte a familiei Obama in galeria foto de mai jos:

Cine este Barack Obama

Barack Hussein Obama a fost cel de-al 44-lea presedinte al Statelor Unite ale Americii. S-a nascut pe 4 august 1961 in Honolulu, Hawaii, si a fost primul presedinte afro-american din istoria SUA. A fost investit in functia de presedinte la 20 ianuarie 2009, inlocuindu-l pe predecesorul sau, George W. Bush. A fost reales in anul 2012 pentru inca 4 ani.

In mandatele sale, Obama s-a remarcat prin discursul pacifist, chiar daca in timpul activitatii sale a fost prins Osama bin Laden, iar in Siria a izbucnit un conflict care continua si astazi. Obama a crezut tot timpul in diplomatie, in politica facuta fara reactii belicoase, in bunavointa oamenilor.

CITESTE SI: 6 diferente stilistice intre Melania Trump si Michelle Obama

A legalizat casatoriile intre persoanele de acelasi sex si a militat pentru masuri care sa stopeze incalzirea globala, spre deosebire de loctiitorul sau, Donald Trump, care vrea sa schimbe tot ce a facut in cei 8 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top