Connect with us

Revistateo.ro

Valentine’s-Day-Barack-Obama-a-avut-nevoie-de-ajutorul-unei-alte-femei-ca-sa-i-transmita-sotiei-lui-Michelle-mesajul-de-Ziua-Indragostitilor.-VIDEO

Stiri

Valentine’s Day | Barack Obama a avut nevoie de ajutorul unei alte femei ca sa-i transmita sotiei lui, Michelle, mesajul de Ziua Indragostitilor. VIDEO

Valentine’s Day | Se spune despre el ca este cel mai puternic om de pe planeta, dar pare-se ca nu a fost indeajuns de puternic sa se descurce singur intr-o misiune cum e mesajul pentru sotie de ziua indragostitlor. De Valentine’s Day, Obama a avut nevoie de niste ajutor feminin in departamentul “romantism”. Si l-a primit! I-a fost alaturi una dintre cele mai amuzante si mai iubite femei din lume: Ellen DeGeneres.

Valentine’s Day | Saptamana aceasta, Barack Obama a aparut la „The Ellen DeGeneres Show,” unde i se pregatise o suprisa: un mesaj video de Ziua Indragostitilor de la sotia lui, Michelle Obama.

Ellen DeGeneres s-a oferit sa il ajute cu un raspuns pe masura. I-a pus la dispozitie un coltisor amenajat perfect pentru ocazie, cu o draperie rosie, aranjamente florale si o camera video gata oricand sa ii inregistreze mesajul pentru Prima Doamna.

“Cineva sa contacteze urgent ‘the situation room’, pentru ca lucrurile sunt pe cale sa se incinga aici”, a spus Obama. Ca sa fie clar despre ce e vorba, “the situation room” e o sala de conferinte de la Casa Alba, una extrema de bine securizata pe care presedintele o foloseste, impreuna cu cei mai importanti oameni din SUA, cand apare si trebuie rezolvata o situatie de criza majora, interna sau internationala.

Apoi, Barack Obama i-a transmis sotiei sale mesajul de Valentine’s Day: “Because I love you so much, I ObamaCare about you more than you even know” – “Pentru ca te iubesc enorm, imi pasa de tine mai mult decat iti poti imagina!”, i-a transmis el Primei Doamne.

Bine, avem aici si un joc de cuvinte: “I ObamaCare” e usor intraductibil in acest context. “To care” inseamna “a avea grija”, “a ii pasa cuiva de…”, iar “ObamaCare” este numele unuia dintre cele mai importante proiecte politice si administrative ale lui, de cand e Obama la casa Alba: planul national de sanatate.

Apoi, Barack Obama si-a continuat mesajul pentru Michelle de Ziua Indragostilor: ”Michelle, anul acesta. De Valentine’s Day am sa ma port cu tine cum se cuvine”, a spus el, in vreme ce pe fundal se auzea Barry White.

Presedintele SUA a continuat: “Michelle, am sa iti fac niste paine cu dovlecei, apoi am sa pun niste legume pe un platou, exact asa cum iti place tie!”

Sa nu mai lungim vorba si sa vedem mesajele lui Barack si Michelle Obama de Valentine’s Day:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top