Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Care sunt salatele care îngrașă

Îți prezentăm 8 tipuri de salată care te îngrașă. Deși sunt recomandate în anumite diete de slăbit, anumite salate cresc volumul de grăsime în loc să te sature fără să depui kilograme în zonele nedorite.

Salatele care îngrașă – Iată cele 8 exemple:

1. SALATA CU CROCHETE

Pe lângă brânzeturi, legume și sosuri plus carne în multe salate se introduc tot mai des crochete. Acestea sunt preparate din făină albă procesată și înseamnă 5 grame de grăsime, adică 130 de calorii la o porție de salată medie.

CITEȘTE ȘI: SALATĂ DE PEPENE ROȘU CU BRÂNZĂ
2. SALATA CU OU

Nu abuzați de ouăle pe care le introduceți în salată. În combinație cu carnea și brânzeturile acestea pot deveni periculoase pentru silueta dumneavoastră! Maximul de salate în care să introduceți ouă fierte pe săptămână sunt două-trei.

3. SALATA CU CAȘCAVAL

Cașcavalul îngrașă – o știe toată lumea. Introducerea acestuia în salata ta, alături de alte brânzeturi aduce un plus de 225 de calorii, iar dacă adăugați din belșug cașcaval ras peste legumele și maioneza salatei tale tocmai ați preparat o bombă calorică.

4. SALATA CU SOS TZATZIKI

Sosul tzatziki este foarte gustos dar nu trebuie să fie mai mult de 25 ml într-o salată. Dacă îți place să îneci carnea de pui și legumele într-un astfel de sos, te vei îngrășa cu până la 10 grame după numai 30 de minute.

5. SALATA CU TON ÎN MULT ULEI

O salată bună conține cât mai puțin ulei și cât mai mult suc natural produs de combinația de legume din bol. Uleiul te îngrașp chiar și dacă nu este prăjit, iar combinația de ton cu prea mult ulei îți poate afecta inima.

6. SALATA CU ȘUNCĂ AFUMATĂ

Unele persoane preferă salatele cu șuncă afumată, iar asta se traduce prin curaj. Adică au un curaj foarte mare și cu siguranță nu le pasă de greutatea lor. De ce spunem asta? Pentru că șunca afumată furnizează 157 de calorii la numai 12 grame!

7. SALATA CU FRUCTE USCATE

Dacă vei înăbuși salata cu prea multe fructe uscate să nu te miri că vei lua în proporții! La fiecare 25 de grame de fructe uscate, vei acumula 130 de calorii și 30 de grame de carbohidrați în plus.

8. SALATA CU O SUMEDENIE DE CONDIMENTE

Dacă presari peste varietatea de ingrediente din salată sare, chili plus alte condimente destul de periculoase pentru aciditatea stomacului, acestea vor favoriza consumul de dulciuri după ce termini de consumat salata.

Sursa foto: Pinterest

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top