Connect with us

Revistateo.ro

Cum a slăbit Ellie White 4 kilograme în numai 10 zile cu ajutorul unei salate

Cura de Slabire

Cum a slăbit Ellie White 4 kilograme în numai 10 zile cu ajutorul unei salate

Ellie White este una dintre cele mai iubite artiste din România. Fosta solistă a trupei DJ Project s-a confruntat cu câteva kilograme în plus după ce i-a adus pe lume pe copiii săi. Aceasta a dezvăluit ce salată a consumat pentru a slăbi sănătos 4 kilograme în numai 10 zile.

Pe lângă rețeta care a ajutat-o să dea ușor kilogramele jos, a apelat și la exerciții fizice, iar rezultatele au întârziat să apară.

Citește și: Dieta Reginei Elisabeta

„A fost o perioadă în care nu am mai făcut sport atât de des pe cât mi-aș fi dorit sau cât aș fi avut nevoie. Nu am fost niciodată adepta dietelor stricte pentru că știu ce mari șanse ai să pui înapoi kilogramele pierdute după ce o duci la bun sfârșit. Am citit mult despre ce înseamnă cu adevărat stil de viață sănătos și cât de important este să ții un echilibru în toate și să îți găsești bucuria și fericirea zi de zi în orice.

Citește și: Prezentatorul de radio Răzvan Popescu a slăbit peste 30 de kilograme. Ce dietă a ținut

Cât despre alimentație, am descoperit recent o salată care mi-a atras atenția și care, pe cât de ciudată pare, pe atât de sănătoasă și eficientă este pentru a-ți da o stare de bine și a topi kilogramele acolo unde este nevoie. Eu am mâncat-o dimineața și seara, iar la prânz am ales legume verzi cu puțină carne slabă, timp de 10 zile!”, a dezvăluit Ellie White pentru clickpentrufemei.ro.

Iată salata pe care a consumat-o Ellie pentru a ajunge la greutatea dorită

3 castraveți medii, 325 gr roșii cherry tăiate în jumătate, 150 gr căpșuni feliate, 165 gr struguri tăiați în jumătate, 140 gr măsline feliate, 150 gr brânză feta tăiată cubulețe, 50 gr alune, 1 lămâie stoarsă, 2 linguri ulei de măsline, 1 linguriță oregano, 1 linguriță cimbru, sare și piper după gust.

Se adaugă toate ingredientele într-un bol mare și se amestecă bine. Se servește imediat sau se ține o oră la rece, după preferință. Este recomandat să fie consumată toată în aceeași zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top