Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Care este vibratia sufletului tau, in functie de data nasterii

Fiecare suflet are o anumita incarcatura vibrationala, fiecare persoana este purtata in viata de optimism sau pesimism, fiecare are piticii sai pe creier dar si sensibilitatile sale cele mai ascunse.

Vezi care este vibratia sufletului tau, in functie de data nasterii.

1. Daca te-ai nascut pe 1 a lunii, esti o persoana purtata de forta victoriei. Nu iti inchipui nicio situatie in care ai de pierdut. Ai stofa de lider, dar ai mare grija la formele cu care iti expui parerile.

2. Esti foarte optimist de fel si faci tot posibilul sa ii molipsesti pe cei din jurul tau cu energia ta. Din pacate, nu de fiecare data ceilalti vor fi receptivi la bunatatea si veselia ta.

3. Esti o persoana tupeista si risti sa iti pierzi prietenii cu aluziile tale uneori nepoliticoase.

4. Vibratia sufletului tau este una amestecata intre Ying si Yang, intre pozitiv si negativ. Trebuie mereu sa alegi intre bine si rau, dar nu stii care este binele si care este raul.

CITESTE SI: Ce spune data nașterii despre tine

CITESTE SI: Află cum vei muri, în funcţie de luna naşterii

5, 7, 9. Faci tot posibilul sa iti depasesti propriile limite dar karma negativa vine si darama totul. Ai nevoie de prea mult efort pentru a obtine lucruri mici.

6. Esti o persoana dracoasa la prima vedere, dar asta doar in aparenta. In interiorul tau esti un inger plin de iubire.

8. Esti omul succesului si al esecului. Alternezi extremele cu o rapidititate de nedescris.

10, 13, 16. Daca te-ai nascut intr-una din aceste zile, asta inseamna ca destinul tau este in mainile altcuiva. Sufletul tau nu va fi niciodata complet pana cand nu isi va gasi jumatatea perfecta. Vorbim aici, asadar, de o vibratie neintregita.

12, 14, 22. Vibratia sufletului tau este invaluita de multa culoare. Inchipuie-ti ca esti acea pata de culoare ce apare chiar si atunci cand are loc o furtuna urata.

11, 24, 27. Renunti usor la ideile tale pentru ca felul in care o pun altii in practica ti se pare mai interesant. Gresit! Trebuie sa ai incredere in propria ta viziune indiferent ce faci!

15, 26, 31. Nu iti placi sa revii in locurile in care ai suferit. Ai capacitatea de a te debarasa de lucrurile care iti fac rau foarte usor.

17, 20, 29. Esti o persoana imprevizibila. Ai foarte multe toane, insa, cu toate acestea, esti o persoana usor de iubit si foarte prietenoasa de fel.

18, 23, 30. Vibratia ta este incarcata de multa emotie. Esti o persoana foarte sensibila si nu ai face rau nici macar unei muste.

19, 21, 25, 28. Aici e putin mai complicat. Esti idealist, dar poti fi si un matematician care vede lucrurile cu o exactitate de batran chinez. Iti place sa muncesti minutios si nu iti bati joc niciodata de orice faci, chiar si daca e vorba de o cafea la ibric.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top