Connect with us

Revistateo.ro

Care este strategia perfecta pentru a seduce un barbat

Stiri

Care este strategia perfectă pentru a seduce un bărbat

Dacă ţi-ai dorit ca orice bărbat pe care îl alegi din mulţime să poată cade în genunchi la picioarele tale, atunci trebuie să ştii cum să foloseşti strategia perfectă de seducţie a femeii fatale.

Dacă te pregăteşti să îl seduci, pune-ţi în valoare trăsăturile fizionomice, mai ales dacă în mod normal nu abuzezi de produsele de make-up. Va fi cu atât mai plăcut surprins de schimbare, mai ales dacă nu îţi stă în obicei să te machiezi, şi îl vei pune pe gânduri. Nu exagera însă, nu vrei să considere că un nas roşu ar putea complimenta machiajul, însă câteva umbre în zona ochilor şi conturarea feţei ţi-ar putea veni în ajutor pentru a crea un look misterios.

CITEŞTE ŞI: CARE SUNT MOTIVELE PENTRU CARE BĂRBAŢII NU SPUN ,,ÎMI PARE RĂU”

Zâmbeşte misterios,  nu forţat şi cu gura deschisă până la urechi, pentru că cel mai probabil va părea fals. Zâmbeşte-i subtil, încât să se întrebe dacă chiar i-ai zâmbit sau i s-a părut. În combinaţie cu un contact vizual, umbra unui zâmbet îl poate fascina în ceea ce te priveşte.

Toate avem zile în care ne simţim nemaipomenit în corpul nostru şi zile în care nu îi suntem cele mai mari fane. Învaţă să îţi apreciezi corpul şi calităţile lui, pentru că numai aşa vei putea căpăta încrederea de care ai nevoie pentru seducţie. Atunci când te simţi bine în propria piele radiezi, iar asta îţi dă un farmec deosebit, care poate fi uşor remarcat.

Un decolteu subtil sau o fustă cu crăpătură pot fi arme foarte utile în seducţie şi îl pot face curios şi tentat să vadă mai mult în acelaşi timp. Ai însă grijă să nu depăşeşti graniţa dintre senzualitate şi vulgaritate, căci multe o fac des. Nu vrei să afişezi fiecare formă a corpului în splendoarea ei, ci vrei să îl faci să vrea mai mult. Dacă însă devii vulgară, poate se va încumeta pentru o noapte, însă pentru a doua nici că-l mai prinzi.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top