Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Care este singura zodie perfectă

Fiecare zodie are propriile calități și defecte, însă un anumit semn astrologic se apropie cel mai mult de perfecțiune. Deși ar putea părea suorinzător pentru unii, zodia cu cele mai multe calități este chiar Racul.

Semn femini, de apă, guvernat de Lună, Racii sunt sensibili, curajoși și inteligenți. Au o intuție cu totul specială, și în ciuda sensibilității lor, sunt persoane foarte sigure pe ele. Mai mult decât atât, chiar emotivitatea care îi caracterizează este elementul ce îi ajută să fie foarte buni ascultători și le dă capacitatea de a empatiza cu probelemele celor din jur și de a îi ajuta necondiționat.

Citește și: Zodia pe care multe persoane nu o inteleg

Nativilor din această zodie nu le place să se laude

Despre Raci se mai spune că ar fi timizi, însă nici acest lucru nu este adevărat. Sunt persoane calculate, cu capul de umeri, cărora nu le place să iasă în evidență sau să se laude.

Cei născuți sub semnul Racului sunt extrem de atașați de casa lor, de familie și de prieteni. Nu le place să stea singuri și de aceea se înconjoară mereu de oameni. Sunt harnici și muncesc mult, mai ales pentru lucruri de care sunt pasionați. Banii nu sunt o prioritate pentru ei și preferă să aibă o meserie care să le facă plăcere, decât una care să le dea satsfacție financiară.

Mulți spun că sunt prea copilăroși, însă ei își arată această parte a personalității doar în fața oamenilor apropiați, în care au încredere și alături de care se pot bucura de micile plăceri ale vieții. Iar acest lucru nu are cum să fie considerat a fi un defect!

CITESTE SI: Zodia pe care nu o iubeste nimeni cu adevarat

Zodia pe care nu o iubeste nimeni cu adevarat are un comportament pe care cei din jurul sau nu il digera prea usor.

Asa cum exista nativi ai unor zodii pe care ii stimezi si ajungi sa tii la ei, exista si zodia care reuseste sa ii tina pe ceilalti la distanta.

Atitudinea perfectionista si faptul ca nu isi poate tine gura il face pe nativul acestei zodii sa fie evitat, de cele mai multe ori.

La serviciu, in cazul in care are subalterni, acest nativ se poarta cu ei o o mana de fier. Nu accepta greseli si vrea ca totul sa fie facut la timp, fara exceptii. Intotdeauna trebuie sa te temi de razbunarea acestui nativ. Asa cum isi pune tot sufletul in ceea ce face, cere si de la ceilalti acelasi lucru.

Nu suporta infrangerea si nici sa fie certat. Vanitatea de care da dovada nu este mereu privita in sens apreciativ.

Zodia pe care nu o iubeste nimeni cu adevarat este apreciata de sefi
Sefii, in schimb, isi doresc astfel de angajati. Dau totul pentru a iesi bine la munca. Stau peste program si isi croiesc mereu drumul catre varf.

In cazul in care nu ti-ai dat seama pana acum despre ce zodie este vorba, ei bine, zodia pe care nu o iubeste nimeni este zodia Fecioara.

Perfectionista din fire, Fecioara petrece ore intregi pentru a vedea daca nu a gresit ceva. Nu suporta sa fie certata, asa ca isi ia masurile necesare sa nu se intample acest lucru. Cand este suparat, nativul acestei zodii trebuie sa fie lasat in pace. Orice interventie este taxata aspru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top