Connect with us

Revistateo.ro

Când se va naște cel de-al doilea copil al Prințesei Kate

Inedit

Când se va naște cel de-al doilea copil al Prințesei Kate

Ducesa Kate de Cambridge a anunțat astăzi când va veni pe lume cel de-al doilea copil pe care îl are cu Prințul William, frățiorul sau surioara micuțului George.

Potrivit unui comunicat de presă, citat de AFP, al doilea copil al cuplului princiar britanic se va naște în aprilie 2015: „Ducele şi ducesa de Cambridge sunt încântaţi să confirme faptul că bebeluşul lor va veni pe lume în aprilie 2015″. În același comunicat suntem informați că prinnțesa Kate nu a scăpat de simptomele severe ale sarcinii, continuând să se confrunte cu vărsături severe și greață.

Cu toate acestea, anunțul oficial spune că starea de sănătate a lui Kate „se ameliorează progresiv”. Mâine (n. r: marți), „ducele şi ducesa de Cambridge îi vor primi, în numele reginei, pe preşedintele Republicii Singapore, Tony Tan Keng Yam, şi soţia sa, la Royal Garden Hotel din Londra în cadrul unei vizite de stat”, preciează acelaşi document.

Prințesa Kate va mai participa și la un alt eveniment interesant, premierea celor mai bune fotografii cu animale din anul 2014, eveniment care se va ține la Muzeul de Istorie Naturală din Londra.

Prezentarea bebelușului regal în 2013

Prinții Kate și William au deja un copil, micuțul George, care s-a născut pe 22 iulie 2013, iar despre noua sarcină a prințesei s-a vorbit public în mod oficial pe 8 septembrie. Prințul George va deveni al treilea în ordinea de succesiunea la coroana Marii Britanii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top