Connect with us

Revistateo.ro

Cand nu e recomandat sa faci sex

dragoste

Cand nu e recomandat sa faci sex

Cand nu e recomandat sa faci sex? Exista o anumita ora sau parte a zilei in care e bine sa nu ai activitate sexuala? Nu neaparat, insa specialistii recomanda evitarea sexului intr-o anumita parte a zilei, mai exact in prima ora dupa un obicei pe care il avem cu totii.

Cand nu e recomandat sa faci sex si care sunt efectele

Conform mai multor studii realizate de britanici, nu e bine sa faci sex imediat dupa ce ai luat cina. In general, cina este ceva mai ingreunata, iar daca faci amor dupa ce ai mancat, problemele digestive se vor amplifica.

Timpul pe care trebuie sa il astepti pentru a face sex dupa ora 19, ora cinei, este de doua pana la patru ore, recomanda medicii, scrie site-ul rexpuestas.com. Procesul digestiv foloseste multa energie, iar la acesta participa mai multe organe, iar cea mai mare cantitate de sange se concentreaza in tractul digestiv.

Sexul dupa cina da peste cap procesul digestiv si provoaca o serie de probleme stomacale: flatulente, indigestie, dureri abdominale. Corpul va trebui sa depuna de doua ori mai multe eforturi: odata pentru actul sexual in sine si a doua oara pentru finalizarea procesului digestiv.

Consecintele directe ale sexului dupa cina sunt nenumarate: aportul oxigenului in aparatul reproducator masculin si in cel feminin este deficitar, barbatii se pot confrunta cu lipsa erectiei sau cu ejacularea precoce. In cazul femeii, secretia vaginala va fi mai slaba, iar asta va provoca dureri in timpul actului.

Digestia este procesul prin care alimentele ingerate sunt transformate in substante usor de absorbit de organism. Procesul digestiv are un rol important in generarea si repararea tesuturilor si obtinerea energiei. Alimentele se transforma in minerale esentiale si nutrienti.

Digestia incepe in cavitatea bucala, unde alimentele sunt amestecate cu saliva. ACesta este primul proces chimic pana cand alimentele ajung in stomac. Mancarea este comprimanta si ajunge prin esofag in stomac, unde este amestecata cu acidul care o va descompune.

Asadar, mare atentie daca vrei sa faci sex dupa ora cinei, cu toate recomandarile medicilor. Exista, totusi, si cateva momente ale zilei in care e bine sa faci sex: dimineata, imediat dupa trezire, la 4 ore dupa cina (ajuta foarte mult la detensionare, la inlaturarea stresului) sau dupa 12 noaptea, cand corpul are suficienta adrenalina si este pregatit din punct de vedere hormonal pentru satisfacerea acestei nevoi.

Subiecte pe aceeasi tema: Semne ca face sex cu tine din obligatie

Monotonia este cel mai mare cosmar al oricarei relatii. Cand aceasta se instaleaza, partenerii ajung sa faca dragoste din obligatie, pentru ca si-au pierdut orice imaginatie.

Se intampla ca de multe ori barbatii sa traga de femei atunci cand vor ca ceva frumos sa aiba loc in dormitor. Femeile pot disimula orgasmul si se pot preface foarte bine invocand tot felul de scuze cand nu vor sex, in schimb ce barbatii sunt ceva mai orgoliosi si nu isi refuza partenerele pentru ca asta ar echivala, in mintea lor, cu lipsa barbatiei.

Semne ca face sex cu tine din obligatie

1. Nu iti propune nimic

Ai observat ca doar tu iti doresti sa faci dragoste? Uita-te in timp si raspunde-ti la urmatoarea intrebare: De cate ori ai venit tu cu initiativa in dormitor si de cate ori a venit el?

2. Partida dureaza putin

Unui barbat caruia ii face placere sa faca sex cu iubita lui nu se gandeste ca totul sa se termine cat mai repede. Un barbat care nu face sex din obligatie tine la dorintele femeii de langa el. Daca preludiul lipseste din partidele voastre de amor, iar acestea au devenit tot mai scurte in ultima vreme (chiar insesizabile) este foarte probabil sa nu ii mai placa sexul cu tine.

3. Este nenatural cand iti face complimente

In timpul actului sexual, doi iubareti isi spun lucruri dragute. O femeie simte cand partenerul ei este sincer sau se preface.

Daca dintr-odata iti spune tot felul de lucruri frumoase pe care nu ti le-a spus inainte inseamna ca vrea sa iti arate ca te iubeste, dar ca a devenit plictisitor sa faca sex cu tine. Barbatii depun mai multe eforturi pentru a disimula pofta de sex fata de femei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top