Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

Campania “ Prima vine la tine – Vorbeste cu Teo ” a inceput

Membrii echipei au cautat astfel de cazuri, dar marele sprijin a venit chiar din partea telespectatorilor, care au scris povestile acestor copii pe adresa emisiunii “Teo Live”, de la Prima TV.

Astfel Teo va ajunge la TIRGU MURES (17,18 iulie), IASI (24,25 iulie) si CONSTANTA (31 iulie, 1 august) pentru a sta de vorba cu cei care au cel mai mult nevoie de sprijin.

Teo ii va cunoaste pe acesti copii chiar la ei acasa, va afla in ce conditii traiesc si cu ce probleme se confrunta, dar cazurile lor vor fi prezentate in cadrul emisiunilor “Teo Live” din toamna.

“Campania isi propune sa descopere copii exceptionali in situatii exceptionale, ca sa fim mai precisi, copii cu potential nelimitat, dar extrem de limitati din punct de vedere material.

Vom merge in aceasta caravana pentru a descoperi unele dintre aceste cazuri si pentru a le supune atentiei publicului incepand cu sezonul de toamna. Suntem convinsi ca nu vom rezolva fundamental problema, dar o vom lansa in fata a milioane de telespectatori. Pana la urma, asta e rolul media. “ – a declarat Teo.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top