Connect with us

Revistateo.ro

Calea Victoriei a devenit pietonală de Paște

Stiri

Calea Victoriei a devenit pietonală de Paște

Calea Victoriei din Capitală a devenit de sâmbătă pietonală, cu prilejul sărbătorilor pascale, traficul rutier în zonă urmând a fi reluat marți. Până atunci însă, poliția a impus restricții de circulație.

Primăria Capitalei organizează în perioada 15 – 17 aprilie 2017, sâmbătă și duminică în intervalul orar10:00 – 20:00 și luni în intervalul 10:00 – 18:00, evenimentul „La pas pe Calea Victoriei”, circulația rutieră în zonă fiind oprită.

Vizitatorii pot participa la spectacole şi concerte cu intrare gratuită, pot vedea statui vivante, animatori pe picioroange, mimi, personaje pentru copii, păpuşi uriaşe, portretişti şi caricaturişti.

Pe segmentul de la intrarea dinspre Piaţa Victoriei până la strada George Enescu, Calea Victoriei este destinată exclusiv pietonilor, iar Primăria Capitalei a organizat în această zona ateliere creative pentru copii, spectacole de teatru, un studio foto mobil, facepainting şi alte surprize.

Atmosfera Sărbătorilor Pascale este întreţinută de un program muzical, susţinut de Corul bărbătesc „Armon” şi Corul Academic „Divină Armonie” şi de prezenţa unor muzicieni stradali, care îşi vor pune în valoare talentul la instrumente precum chitară, vioara, flaut, saxofon, viola, violoncel şi pian electric.

Traficul rutier este restricționat pe Calea Victoriei, până pe 18 aprilie 2017, ora 05:00, în tronsonul cuprins între Piața Victoriei și Strada George Enescu, precum și pe străzile ce acced în aceasta.

Pe durata restricțiilor se va permite traversul pe Calea Victoriei, pe Str. Sevastopol, Str. Gheorghe Manu, Bd. Dacia și pe Str. George Enescu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top