Connect with us

Revistateo.ro

teo

Inedit

Bucurosii lui TEO, de la vis, la realitate

Bucuros” suna ciudat si mai presus de asta, poate va intrebati cum am ajuns noi sa fim „Bucurosii lui TEO„.

Cine sunt „Bucurosii lui TEO„?

Aici va spuneam cine sunt eu. Dar eu nu eram cine sunt daca nu erau ei. O data cu lansarea www.clubulbucuriei.ro s-a lansat si forumul. Pe  forum s-au inscris, pana azi 724 de membri. Nu mi-am dorit niciodata un forum cu sute de membri, imi doream ca pe el sa avem postarii de calitate, la kilogram puteti gasi pe orice alt site. Intre acesti 724 de membri s-au strans oameni care o iubesc pe TEO, care au vrut sa-i spuna ceva sau care au vrut sa o critice si au avut mereu parte, toti, de aceeasi atentie.

Dar printre acesti 724 sunt o mana de oameni speciali. De ce? Pentru ca sunt ai mei, dar si pentru ca au acel ceva, pe care-l cauti la un om. Caldura sufletului lor au facut ca forumul sa devina „Casuta noastra” pe internet. Ne bem cafeaua in fiecare zi, numai UNA stie s-o pregateaca asa cum trebuie,sa-i puna toate cele necesare, pentru ca  ziua ce tocmai o incepem sa fie „Bucuroasa„. Este vorba de doamna Carmen Copae, care stie sa manuie ibricul. (Va spun si un mic secret, „din casa” am baut o cafea reala de la „Zana cea Buna”, mi s-au „zgribulit dintii”.)

In timp ce ne construiam casuta, caramida, cu caramdita am legat intre noi si prienii ce vor dura, atat cat Dumnezeu va vrea.

Gabrielle, carmen ,Adina, hana, adrian, ofelia, Petrica ,fly , CLAUDIA ,nynna ,xen@ , ioana1986, CRISSTINICA, Jokep, Teofan, malimai, regina_chocolate, geany, VASILICA INACHE , Romy, aetheia miha, myha c, mirelutz@, amika, alfa, steff, LAVINIA, cristinmnc, Catutza, elenuca, zinno, drops sunt cei care au participat intens la construirea acestui forum si care au inteles care este scopul acestui site.

Impreuna, o parte din noi am mers sa o aplaudam cu sufletul si cat de tare am putut din palme pe TEO, la deschiderea televiziunii Romantica. Si pentru ca suntem „Bucurosii lui TEO„, TEO si-a dorit sa ne prezinte telespectatorilor sai, noi fiind invitatii speciali ai emisiunii „TEOviziunea” pe 27 noiembrie 2007. Puteti vedea emisiunea aici.

Denumirea „Bucurosii” am primit-o de la TEO.

Sa nu credeti ca nu ne-am certat, ca nu ne-am suparat, dar mai presus de asta, am ras si am petrecut si suntem mandri de ce am facut!

Asadar daca vrei sa ne cunosti, daca vrei sa te imprietenesti cu noi, un click te desparte de Casuta Bucuriei.

Cateva din sute de amintiri:

2 Comments

2 Comments

  1. gabrielle

    2009-02-13T23:29:33+02:00 at 2009-02-13T23:29:33+02:00

    super poze

  2. reiana

    2009-02-14T05:34:24+02:00 at 2009-02-14T05:34:24+02:00

    Dragii mei „Bucurosii lui Teo” va multumesc ca mi-ati raspuns atat de repede.Multumesc mult de tot atat pentru raspuns cat si ptr.minunatele poze.Intradevar sunt si eu o mare admiratoare a d-nei Teo.I-am urmarit aproape toate emisiunile.Desigur;mi-au placut f f f mult ,caci altfel nu ma uitam.Ma bucur mult ca ati format acel minunat club al bucuriei.Am citit multe mesajefrumoase.Desigur Tea este o DOAMNA in adevaratul sens al cuvantului si o ADEVARATA VEDETA.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top