Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Bronzează-te fără să stai la soare în doar patru pași!

Acest articol este dedicat acelor femei care nu au timp să stea la soare și, totuși, vor să arate ca și cum ar fi bronzate. Dacă ești una dintre femeile care lucrează într-un birou sau în orice alt loc unde nu ai parte de soarele strălucitor al verii, este bine să urmezi pașii de mai jos pentru un bronz pe bază de produse naturale.

PASUL 1: SPALĂ-ȚI BINE FAȚA ȘI FOLOSEȘTE O CREMĂ HIDRATANTĂ
Înainte de orice, chiar și dacă te-ai expune la soare, fața ta trebuie să fie curată pentru ca bronzul să fie unul uniform. Însă, având în vedere că nu ai timp de plajă, în primul rând trebuie să te asiguri că fața ta este perfect curată. Îți poți curăța tenul cu ajutorul unui gel de față și apoi aplică în sensul acelor de ceasornic crema hidratantă pe care o folosești de obicei. După aceea, aplică cu unei perii moi la atingere, un fond de ten cât mai apropiat de culoarea naturală a pielii tale. Nu alege tonuri nici prea închise, nici prea deschise.

CITEȘTE ȘI: TOP 5 ZODII OBSEDATE DE BRONZ
PASUL 2: APLICĂ BRONZER-UL
Pudra bronzantă este unul din secretele unui bronz fără să stai la soare. Aplică această pudră în toate locurile feței, inclusiv în zona urechilor și la gât, pentru ca ”bronzul” să fie uniform. La aplicarea bronzer-ului asupra pleoapelor, trebuie să ții cont că ai nevoie de un ton mai închis cu o idee decât pentru restul feței. Dacă vrei ca bronzul obținut prin machiaj să pară și mai credibil, folosește un creion maro închis pentru linia de delimitare a pleoapelor de gene.

PASUL 3: FOLOSEȘTE PUDRĂ ROZ
Pentru ca bronzul să pară cât mai natural (deși acesta este secretul nostru, nimeni nu trebuie să afle trucul), poți folosi puțină pudră de față de culoare roz (va da un aspect al pielii ars de soare).

soare 3

PASUL 4: FOLOSEȘTE-ȚI BUZELE PENTRU CONTRAST
Dacă vrei ca bronzul obținut prin machiaj folosește un ruj care să scoată bronzul în evidență. Alege o culoare naturală (cât mai apropiată de culoarea buzelor tale) și apoi aplică discret luciul de buze preferat.

Sursa foto: imujer.com, VOYAGERIX/ISTOCK/THINKSTOCK

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top