Connect with us

Revistateo.ro

Brioșe cu dovleac și fulgi de ciocolată

Deserturi

Brioșe cu dovleac și fulgi de ciocolată

Aceste brioșe cu dovleac și fulgi de ciocolată sunt absolut delicioase! Iată ce simplu le puteți prepara!

Ingrediente:

– o cană de zahăr

– 50 ml ulei

– 3 ouă

– o cană de piure de dovleac

– o cană de făină

– un praf de copt

– jumătate de linguriță de scorțișoară

– jumătate de linguriță de cuișoare măcinate

– un praf de sare

– 50 grame de fulgi de ciocolată

Mod de preparare:

Încălziți cuptorul la 200 de grade. Ungeți o tavă cu forme de brioșe cu unt și tapetați-o cu făină.

Bateți ouăle și zahărul până acesta din urmă se topește. Adăugați uleiul și dovleacul. Într-un vas separat amestecați făina cernută, praful de copt, condimentele și sarea. Încorporați toate aceste ingrediente uscate în amestecul de ouă și adăugați fulgii de ciocolată.

Omogenizați bine amestecul și mai adăugați făină sau puțină apă, dacă vi se pare ca nu are o consistență de aluat.

Turnați amestecul în formele de brioșe și lăsați tava la cuptor aproximativ 15-20 de minute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Deserturi

To Top