Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Bogdan Mierla reprezinta Romania in cadrul Mr World 2014

Romania reprezentanta pentru doua oara in cadrul competitiei „Mr World” ! Bogdan Mierla desemnat sa reprezinte Romania in cadrul Mr World 2014 – competitia de modele masculine nr 1 la nivel mondial!

In urma selectiei nationale Mr World Moldova 2014, organizate de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Mr World in Romania si Republica Moldova, modelul Bogdan Mierla a fost desemnat oficial Mr World Romania 2014, urmand sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Mr World 2014, competitie care se desfasura in acest an in in Torbay – Anglia, denumita si „Riviera Engleza”, in perioada 30 mai – 16 iunie 2014, marea finala Mr World 2014 desfasurandu-se in data de 15 iunie 2014, fiind transmisa in direct online pe pagina oficiala: https://www.facebook.com/mr.world.romania.fan.page

Bogdan Mierla are 22 de ani, 1,86 m inaltime si este din Suceava. Este absolvent al Facultatii de Management din cadrul Universitatii Stefan cel Mare din Suceava, iar in prezent urmeaza cursurile programului de master Turism si Servicii. Desi este prima sa participare la o competitie de asemenea anvergura, pregatirea asidua ll va ajuta cu siguranta sa faca fata cu brio tuturor provocarilor care il vor astepta in Marea Britanie la Mister World 2014.

Bogdan vorbeste fluent limba engleza si dintotdeauna a urmat cu strictete un stil de viata sanatos, sportul, mai precis fitness-ul, numarandu-se printre activitatile sale zilnice. Bogdan isi completeaza antrenamentele intense in aceasta perioada premergatoare competitiei Mister World cu o dieta stricta, dar si cu sesiuni de sauna şi masaj. Bogdan este interesat de cultura şi civilizatia britanica si citeste mult despre locul unde urmeaza sa ajunga pentru a fi pregatit si la acest capitol. Printre pasiunile reprezentantului Romaniei la Mister World se numara calatoriile, muzica pop şi soul, filmele, mai ales seria filmelor cu James Bond, fotbalul si dansul. Ambitiile tanarului sucevean ar fi sa devina un model international şi sa detina propria afacere in care sa se ocupe de cresterea cailor de rasa.

Proaspatul detinator al titlului „Mr World Romania 2014” va concura in Anglia alaturi de alti aproximativ 60 de candidati din tot atatea tari din intreaga lume, incercand sa aduca Moldovei marele premiu.

„Sunt convins ca Bogdan Mierla va reusi sa faca o imagine foarte buna Romaniei in cadrul celei mai importante competitii de modele masculine la nivel mondial. Bogdan este un adevarat exemplu de ambitie, perseverenta si profesionalism pentru toti tinerii din Romania care isi doresc sa promoveze Romania prin intermediul competitiilor internationale de acest gen din diferite colturi ale lumii.”- ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Mr World Romania.

“Sunt foarte fericit si mandru in acelasi timp ca cel mai mare vis al meu e pe cale sa devina realitate.Nu am indraznit niciodata sa visez ca într-o zi imi voi reprezenta tara într-o competitie de anvergura Mister World. Participarea la acest consurs este o onoare si o totodata o responsabilitate pentru mine, caci trebuie sa demonstrez intr-un timp relativ scurt ca am datele necesare unui model de talie internationala. Sper ca prin prestatia mea la Mister World 2014 sa promovez Romania la nivel global, mai precis cultura si traditiile, astfel incat sa atrag atentia asupra potentialului inca prea putin valorificat al tarii noastre. Am muncit foarte mult pentru acest concurs si voi continua sa muncesc in continuare. Sper sa obtin o clasare cat mai buna in Torbay.” – a declarat Bogdan Mierla – detinatorul titlului „Mr World Romania 2014.

Toti romanii sunt invitati sa urmareasca evolutia lui Bogdan Mierla din Anglia vizitand pagina oficiala de Facebook „Mr World Romania” www.facebook.com/mr.world.romania.fan.page – pagina unde vor putea vota Romania si vor putea vedea cele mai noi poze ale lui Bogdan.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top