Connect with us

Revistateo.ro

Boala Lyme face o victimă la Hollywood

Stiri

Boala Lyme face o victimă la Hollywood

Boala Lyme face o victimă la Hollywood. Gossip Cop relatează faptul că Yolanda a fost diagnosticată în 2012 cu boala care apare în urma unei banale muşcături de căpuşă. Chiar dacă starea de sănătate a actriţei se îmbunătăţise, recent situaţia s-a agravat din nou, iar acum vedeta nu mai poate să scrie ori să citească, informează Ziare.com.

„Mi-am pierdut primul an încercând sa fiu diagnosticată, iar pe urmatorii doi încercând să găsesc un tratament care sa funcţioneze. Am încercat de la antibiotice convenţionale, pe termen lung, până la toate remediile holistice care există”, a declarat Yolanda Foster.

„Din nefericire, când mă vindecasem în proportie de 60%, boala a revenit, la începutul lui decembrie, şi nu mi-am mai revenit de atunci”, a mai declarat aceasta.

Într-un interviu recent, vedeta celui mai urmărit reality show din America a explicat cum această boală poate afecta serios creierul, cauzând probleme neurologice. Foster a afirmat că deja nu mai poate citi, scrie şi nici măcar nu se mai poate uita la televizor, întrucât nu mai poate procesa informaţia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top