Connect with us

Revistateo.ro

BLACK FRIDAY - Reduceri masive de la AVON

Frumusete

BLACK FRIDAY – Reduceri masive de la AVON

Avon este unul dintre cele mai cunoscute și mai iubite branduri de cosmetice de la noi. Cred că nu există femeie care să nu cunoască cel puțin un reprezentant Avon, sau care să nu fi comandat/primit un produs de îngrijire de la ei. Prețurile au fost dintotdeauna accesibile, așa că Avon a devenit rapid o companie populară printre femeile din România.

Deși ne-au obișnuit cu ofertele lor extraordinare, iată că acum, cu ocazia Black Friday, Avon îți oferă reduceri mai mari decât te-ai așteptat. În magazinul online vei descoperi promoții și reduceri de până la 70%. Ai la dispoziție o gamă variată de cosmetice, de la produse pentru îngrijirea tenului, până la produse pentru corp și păr. De asemenea, la Avon poți găsi bijuterii și multe alte accesorii. În această perioadă poți cumpăra cadouri pentru cei dragi, deoarece ai la dispoziție o ofertă variată de produse speciale pentru sezonul sărbătorilor de iarnă.

IATĂ CE REDUCERI SENZAȚIONALE ÎȚI OFERĂ AVON DE BLACK FRIDAY

Comandă în valoare de minim 65 de lei de pe avon.ro, introdu codul promoțional pe care îl găsești pe site și poți primi gratuit un produs, în limita stocului disponibil. De asemnea, dacă faci comenzi mai mari de 100 de lei, introduci codul promoțional de Black Friday și primești gratuit un set de produse. Reducerile sunt incredibile, cu prețuri începând de la 3.99 RON, așa că nu ezita și intră acum pe avon.ro să îți achiziționezi produsele de care ai nevoie. Cu siguranță vei fi atrasă de oferta variată și de reducerile masive.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top