Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Bijuteriile Kabbalah ne schimba viata

bijuteria KabbalahThea Haimovitz a fost astazi invitata la TEO SHOW unde ne-a vorbit despre bijuteriile Kabbalah despre care spune cu tarie ca ne pot schimba viata. ” Bijuteriile Kabbalah sunt expresii reale a le sufletului. Purtate, bijuteriile Kabbalah amplifica la cererea si dorinta noastra acea parte a constiintei noastre care ne duce spre Lumina!”, declara Thea pe blogul sau.

„Kabbalah – filosofia explicativa a vietii -spune ca nimic nu este intamplator si ca fiecare lucru are loc in Univers pentru un motiv.
O soapta poate afecta petala unei flori care in caderea ei poate deranja o stea. Fiecare hotarare pe care o luam si fiecare lucru pe care l-am facut influienteaza profund atat viata noastra cat si si a Universului.

Noi oamenii venim pe Pamant pentru a ne transforma.

Scopul vietii noastre fizice este aceea de a gasi frecventa inalta de comunicare prin care sa ne implinim menirea.

Yehuda Berg face referire deseori la un nume puternic din Testamentul Vechi care pus in practica emana multa lumina. Acest nume este un mesaj catre noi pamnatenii, se numeste עשל (ayn shin, lamed) si reprezinta o actiune absolut sisifica: “transformarea noastra globala personala”.”, scrie Thea.

Voi ce parere aveti despre aceste bijuterii?

1 Comment

1 Comment

  1. Cristina

    2013-12-11T14:44:20+02:00 at 2013-12-11T14:44:20+02:00

    Vorbeai mai ieri despre greselile de limba romana. Ce crezi despre greselile din carti…mai ales din cartile pentru copii? Si greseli foarte grave! (o cratima in minus intr-un caz de altfel banal…repetat de cateva ori pe parcursul aceleiasi carti)
    http://simplujurnal.wordpress.com/2010/12/21/povestile-copilariei-macelarite/

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top