Connect with us

Revistateo.ro

Internet

Adelina Pestrițu a aflat sexul bebelușului: E fetiță

Adelina Pestrițu va deveni mămică și este în culmea fericirii! Viața ei s-a schimbat complet de când a aflat că este însărcinată.

Vedeta a mers cu Teo Trandafir la ecografie și a aflat dacă va aduce pe lume o fetiță sau un băiețel. Rezultatul ecografiei va fi cunoscut publicului larg de la ora 15:00, astăzi la Teo Show.

„V-am invitat aici să vă arăt ecografia. Eu am foarte multe întrebări, tot mai ciudate. Mi-am dorit ca medicul meu să fie femeie. Mă face să mă simt în siguranță. De câte ori aud sunetul inimii, mă emoționez enorm.

Virgil leșină când aude acest sunet. Este fetiță. Virgil îmi spunea mereu că este fetiță, simțea el. Grețuri nu mai am.

Nu ne-am hotărât la nume, trebuie să ne decidem, însă vrem neapărat să aibă și un nume de sfânt”, a declarat Adelina Pestrițu în emisiunea lui Teo Trandafir.

Adelina Pestriţu a dat vestea cea mare chiar în ziua în care a împlinit 31 de ani! Vedeta a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj prin intermediul căruia îşi anunţă prietenii virtuali că urmează să devină mămică pentru prima dată.

„Dragii mei prieteni, varsta de 31 de ani a venit cu cel mai minunat dar pe care puteam sa-l primesc vreodata. Eu si iubitul meu, Virgil, suntem fericiti sa impartasim cu voi vestea ca vom deveni parinti.

Fericirea noasta este cu atat mai mare cu cat in curand vom sarbatori si un an de relatie. Suntem coplesiti de emotii si abia asteptam sa treaca cele 6 luni ramase pana vom fi 3.

CITEȘTE ȘI: Moment mult așteptat! Andrei Stoica, primele declarații la întoarcerea în țară de la Exatlon

Speram sa ne descurcam bine in rolul de parinti”, le-a spus Adelina Pestriţu prietenilor ei virtuali”, a mărturisit Adelina.

Adelina i-a mărturisit lui Teo cum i s-a schimbat viața de când a aflat că va deveni mamă

„Am schimbat regimul alimentar. Regimul e unul complex. Conține din fiecare câte ceva. Femeia însărcinată nu are voie la pește crud.

Doctorița care se ocupă de mine mi-a spus care sunt alimentele interzise și cele permise. Mi-a spus că știe că fac sport, că îmi place să fac yoga.

Mi-a zis să le fac dar totul gândit. Nu mai am voie abdomene, nu mai am voie să ridic greutăți.

Îmi lipsește sushi. Nu e foarte permis. Mi-e greu să renunț la sushi, dar pentru sănătatea copilului renunț la orice.

Îmi doresc să fie sănătos copilul meu, să fie ce o da Dumnezeu. Dacă îmi doresc băiețel, poate am fetiță. Nu pot să spun ce prefer.

În trecut am zis că vreau gemeni, dar nu sunt gemeni, că am văzut la ecografie. Nimeni nu s-a exprimat până acum în legătură cu bebelușul meu.

Toți membrii familiei s-au bucurat foarte tare. Tata mi-a zis că sigur iese tatuat copilul meu, pentru că și eu sunt tatuată, iar Virgil e din cap până în picioare.

Am 26 de tatuaje. De ce să scoți tatuajul? Până la urmă ți l-ai asumat.

Virgil îmi pune zeci de întrebări într-un minut: dacă am mâncat bine, dacă mi-e frig. Pentru mine e drăguț că face asta.

Această atitudine e bună din partea partenerului de viață. E o perioadă plină de transformări. Sunt schimbări hormonale, schimbări ale comportamentului, ale aspectului pielii.

Am auzit că femeile însărcinate sunt sensibile și foarte uituce. Eu plâng ușor când văd nașteri, pentru că știu că mă așteaptă. Mă pregătesc zilnic pentru acest moment”, a declarat Adelina Pestrițu la Teo Show.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Internet

To Top