Connect with us

Revistateo.ro

Beyonce și Jay-Z și-au reînnoit jurămintele

Inedit

Beyonce și Jay-z și-au reînnoit jurămintele

Beyonce și Jay-Z sunt mai uniți ca niciodată! Cel mai puternic cuplu din lumea celebrităților a reușit să reducă la tăcere toți scepticii care s-au îndoit de relația lor. Se pare că cei doi artiști și-au reînnoit jurămintele în timpul vacanței lor prin Europa, conform revistei People.

Luni în șir s-au făcut nenumărate speculații și au apărut zvonuri cum că mariajul celor doi este pe cale să se termine după On the Run Tour, care s-a terminat la mijlocu lunii septembrie în Paris. Acum s-a dovedit că toate lumea s-a înșelat, iar Beyonce și soțul ei sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Bey și Jay au fost pe drumuri non-stop în timpul turneului și se pare că, în ciuda acestui fapt, au reușit să își rezolve probleme de cuplu. Cei doi au fost de neatins până la un clip viral în care sora lui Beyonce, Solange, îl atacă într-un lift pe Jay. Asta a pus o presiune enormă pe mariajul celor doi. Acest scandal a stârnit toate zvonurile cum că divorțul este pe cale să aibă loc.

Cuplul nu a dat curs acestor bârfe și a reușit să mențină fericirea constantă în ochii publicului. Această reînnoire a jurămintelor este cireașa de pe tort!

De curând, Beyonce și Jay-Z au vizitat mai multe proprietăți în Paris, cu scopul de a cumpăra una din ele. Se pare că cei doi sunt îndrăgostiți de orașul luminilor, lucru care nu este deloc un secret. În timpul ultimului show la Paris, Jay a spus fanilor că este un loc special pentru familia lor. Acolo s-au logodit și acolo a fost concepută fetița lor în vârstă de 2 ani, Blue Ivy.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top