Connect with us

Revistateo.ro

Bebeluș găsit mort într-o mașină, cu lapte în plămâni. Ce i-a pus nașa sub biberon

Online

Bebeluș găsit mort într-o mașină, cu lapte în plămâni. Ce i-a pus nașa sub biberon

Un bebeluş, în vârstă de patru luni, din Marea Britanie a murit după ce a fost lăsat să se hrănească singur cu un biberon plin cu lapte, într-o maşină.

În urma necropsiei s-a descoperit faptul că Alex Masters s-a înecat, acesta având lapte în plămâni, după ce naşa sa, Claire Sawyaer, a recunoscut că a aşezat biberonul plin pe o pătură, pentru a îi fi mai uşor copilului să se hrănească, conform The Sun

Incidentul a avut loc în timpul nopţii, când Alex a început să plângă, iar femeia i-a oferit biberonul.

Totuşi, aceasta a adormit pe bancheta din spate, fară să îl supravegheze, iar a doua zi băieţelul avea buzele învinețite şi a fost transportat la spital, unde a murit.

O gravidă a făcut sex în luna a șaptea. A mers la medic și a descoperit asta despre bebelușul ei. Ce arăta ecografia

O gravidă din județul Botoșani a mers la medic speriată, după ce a făcut sex cu soțul ei, gravidă fiind în luna a șaptea.

A născut prematur după ce a făcut sex în luna a șaptea

a
Nu și-a putut stăpâni dorința sexuală, așa că nu a ținut cont că era însărcinată. Bărbatul ei o asigura că bebelușul nu va păți nimic. Zis și făcut. Seara de amor s-a consumat, însă în dimineața zilei următoare, femeia a simțit dureri puternice.

Din cauza disconfortului pe care îl simțea, femeia a mers la spital, la medicul care îi supraveghea sarcina.

CITEȘTE ȘI: 90% dintre femei fac vergeturi în sarcină. Iată 7 moduri să reduci vergeturile când ești gravidă

Ecografia arăta că din cauza orgasmului intens și a contractării mușchilor vaginali, femeia a declanșat o naștere prematură a bebelușului. Medicii au restabilit data la care micuțul avea să vină pe lume.

După câteva zile, pe femeie au apucat-o durerile dinaintea nașterii. I s-a rupt apa, așa că a mers iar la spital. Din fericire, tânăra a născut un băiețel perfect sănătos, doar că acesta a venit cu două luni mai repede decât era programat.

A primit nota 9 la naștere, prin cezariană. Astăzi, mămica și soțul ei se bucură de comoara lor.

Articol pe aceeasi tema: Informatii despre sex care iti pot fi de folos

Sunt multe lucruri pe care oamenii inca nu le stiu despre sex. Mai jos vei gasi o lista cu cateva dintre ele. Afla care sunt acele informatii despre sex care te vor face sa te simti mai bine data viitoare cand vei fi cu partenerul tau de cuplu.

Informatii despre sex care te vor face sa te simti mai bine

1. Poate fi interesat sa incercati lucruri noi in dormitor. Si, astfel, vei putea afla ce ii place si ce nu ii place partenerului tau cand vine vorba despre sex.

2. In timpul sarutului, corpul produce mai mult estrogen, care face pielea si parul femeii sa straluceasca.

3. Oamenii care fac sex au un somn mai linistit. Asta pentru ca se elibereaza de stres si au tensiunea arteriala mai scazuta.

4. Preludiul este important. Pentru ca va condimenta relatia si actul sexual.

5. Nu trebuie sa organizati nimic. Altfel, lucrurile se pot complica. Cel mai bine este sa va lasati purtati de val si de ceea ce simtitit.

6. Vei arde 200 de calorii daca te vei saruta cu partenerul de viata timp de 30 de minute.

7. Cel mai lung sarut a fost inregistrat in anul 2005. Atunci, un cuplu s-a sarutat timp de 31 de ore, 30 de minute si 30 de secunde.

8. Daca iti vei surprinde partenerul de cuplu cu un sarut si cu o imbratisare, va aprecia asta. Niciodata nu va fi deranjat de acest gest.

9. Cand vorbim despre sex, calitatea conteaza mai mult decat cantitatea.

10. Niciodata nu trebuie sa ii lasi partenerului de cuplu senzatia ca este obligat sa faca sex cu tine.

11. Incercati sa va condimentati viata sexuala. Folositi jucarii sau puneti in aplicare anumite fantezii. Nu trebuie sa va simtiti jenati de aceste lucruri.

12. Saruta-ti partenerul de cuplu atunci cand se asteapta mai putin. Este o modalitate buna prin care puteti initia actul sexual.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Online

To Top