Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Băutura banală care-i poate lăsa pe bărbați fără moștenitori

Ceaiul din plante este recomandat pentru tratarea anumitor afecțiuni ori pur și simplu pentru redarea stării de bine.

Are un efect relaxant, însă poate fi periculos dacă se face abuz de el. Recente cercetări făcute de experți arată că abuzul de ceaiuri de plante poate afecta fertilitatea ambilor parteneri, în special pe cea a bărbatului.

Oamenii de știință au expus insecte la polifenoli, compușii de bază ai ceaiului verde. Insectele au primit mai multe concentrații, de la 0 până la 10 miligrame.

După aceea, au fost analizate disecate. Rezultatul i-a șocat pe experți: aparatul reproducător la femele era grav afectat, iar masculii nu mai puteau reproduce. Ba mai mult, urmașii care au apărut după acest experiment au fost de statură mai mică sau aveau anomalii genitale.

Cercetătorii nu vor să interzică ceaiurile din plante, însă recunosc că e nevoie de o informare mai bună mai ales că este consumat la ordinea zilei. Consumul excesiv nu face bine.

CITESTE SI: Dieta cu ceai verde și lapte. Slăbești 2 kg pe zi!

Ceaiuri pentru slabit si detoxifiere. TOPUL LICORILOR MIRACULOASE

Una dintre proprietățile ceaiului din plante verzi, de pildă, este reducerea riscului de apariție a cancerului de piele și revigorează memoria.

Cu toate aceste contraindicații, ceaiul verde te ajută să scapi de coșuri

Acneea este una dintre cele mai comune probleme ale pielii. În urma ei rămân cicatrici, pori dilatați și pete care sunt greu de îndepărtat.

Există numeroase medicamente care și-au dovedit eficiența în tratarea coșurilor, însă puteți începe prin utilizarea unui remediu natural, care vă poate scuti de alte tratamente costisitoare. Ceaiul verde este unul dintre acestea.

Ceaiul verde este bogat în antioxidanți. Fie că îl aplicați extren sau îl consumați, aceștia acționează împotriva radicalilor liberi și protejează pielea. Tratează și remediază aspectul cicatricilor și al petelor, calmează pielea și are proprietăți antibacteriene. Acest ceai este un bun dezinfectat și curăță fața în profunzime.

Înmuiați o dischetă demachiantă din bumbac în ceai verde răcit și spălați tenul în fiecare seară. Acest obicei poate preveni apariția coșurilor, curăță tenul în profunzime și calmează inflamațiile, ochii umflați și pielea care vă strânge.

Pentru pungile de sub ochi este recomandat să aplicați pliculețe de ceai verde umezite, în zona ochilor și să le țineți timp de 10-15 minute.

Există un anumit grup de hormoni care pot face ravagii cu pielea și pot cauza tulburări neplăcute cum ar fi acneea. Elementele constitutive din ceaiul verde au diverse molecule care împiedică hormonii să devină bioactivi.

Din această observație, oamenii de știință au ajuns la concluzia ca ceaiul verde are proprietati anti-cancer. Acest lucru se datorează faptului că hormonii în cauză au o legătură cu prostata și cancerul de sân.

Cum puteți să beneficiați de ajutorul acestei licori minunate la maxim? Începeți ziua cu o cană de ceai verde. Faceți infuzii cu ceai sau aplicați-l pur și simplu pe zonele afectate cu ajutorul unei dischete demachiante.

Puteți să adăugați o cantitatea mică și în loțiunea voastră de curățarea a feței sau chiar în gelul de duș. Veți obține un produs îmbogățit cu ceai verde pentru un ten curat și proaspăt.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top