Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

BARBATII GEMENI sunt experti la aceasta fantezie sexuala! Vezi la ce nebunii se pricep toti masculii zodiacului!

Sexul cu un barbat nascut in zodia Gemeni este tot ce isi poate dori o doamna! Vezi cum se poarta in pat barbatii si care sunt nebuniile cu care cuceresc orice femeie, in functie de zodie.

Barbatii Gemeni sunt experti in a face sex oral. Acestia sunt foarte atenti cu femeile si tin cont de sensibilitatile lor. Spre deosebire de alte semne zodiacale, precum Taurii sau Scorpionii, barbatii Gemeni sunt ceva mai suavi cand vine vorba de momentele de placere. Acestia combina de minune erotismul cu dragostea, pasiunea cu atingerile si mangaierile in zonele erogene, actul sexual cu saruturile romantice.

CITESTE SI: Sex calitativ sau sex cantitativ? Ce alege fiecare zodie

CITESTE SI: Horoscop sexual SEPTEMBRIE

Un alt nativ care face dintr-o partida de amor un adevarat moment artistic este Sagetatorul. Acesta ‘danseaza’ in dormitor si o invaluie pe partenera in cele mai necunoscute taine ale erotismului. Miscarile sexy ale unui Sagetator innebunesc orice femeie.

Nici cu Taurul sau cu Scorpionul viata sexuala nu este plictisitoare! Acestia sunt de-a dreptul nebunatici in pat! Pot fi extrem de salbatici in dormitor insa stiu cand trebuie sa se opreasca daca partenera nu poate tine pasul cu inflacararea acestora.

Ceva mai romantici si mai lenti in pat sunt Racii, Pestii si Varsatorii. Acestia duc femeile pe culmile placerii oferindu-le momente linistitoare dar foarte profunde din punct de vedere amoros. Sunt experti in preludiu si vin mereu cu idei care mai de care mai surprinzatoare.

gemeni - 03092015 - 3

Cat despre barbatii nascuti in zodia Fecioara, acestia sunt adevarata surpriza din dormitor. Pot fi extrem de nebunatici dar si foarte calmi sau plictisitori. Fecioarele au in minte o serie de fantezii sexuale, incepand cu locurile inedite in care le place sa faca dragoste.

CITESTE SI: 3 mituri despre sex pe care barbatii le cred si acum, chiar daca sunt FALSE

RECOMANDARE: TEST ONLINE: Alege CULOAREA PREFERATA din imagine si vezi cum iti defineste PERSONALITATEA!

Barbatii Leu saruta pasional si sunt fascinati de umerii si sanii doamnelor. Capricornii se pricep mai mult la datul din gura decat la fapte iar barbatii Balanta sunt adevarati campioni in producerea orgasmului perfect. Cat despre Berbeci, acestia sunt foarte dominatori in pat si nu suporta deloc pozitia ‘Femeia deasupra’.

Sursa foto: youqueen.com, psychologyguideonline.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top