Connect with us

Revistateo.ro

Banci Deschise de 1 mai 2014 - Afla care este programul lor

Inedit

Banci Deschise de 1 mai 2014 – Afla care este programul lor

Banci deschise de 1 mai – Program. Desi pe data de 1 mai este zi nebancara si aproape toate bancile dn Romania NU au program, sunt cateva unitati care vor functiona in aceasta zi pentru operatiuni curente, insa la capacitate redusa.

Program Banci deschise de 1 mai. Toate bancomatele vor fi alimentate cu bani si vor functiona doar serviciile de urgenta, in cazul pierderii sau furtului cardurilor. BRD si Raiffeisen Bank, vor mentine deschise toate unitatile din centrele comerciale mari, cum ar fi mall-urile sau galeriile comerciale ale hypermarketurilor, insa acestea vor avea un program redus, pana la ora 21.00 cel mai tarziu.

Program Banci deschise de 1 mai. Nici o banca plasata stradal nu va fi deschisa de 1 mai, daca aveti nevoie sa realizati o operatiune adresati-va unui centru comercial. Este important de spus ca transferurile bancare efectuate astazi, dupa ora 14.00 nu se vor procesa pana vineri, 2 mai si ca orice operatiune inregistrata pe data de 1 mai, in afara celor din contul curent, nu se vor procesa.

Programul Western Union de 1 mai este unul redus, agentiile deschise in bancile din centrele comerciale pot elibera si transfera bani, insa acestia pot ajunge cu intarziere la destinatie.

Schimburile valutare in ziua de 1 mai sunt majoritatea deschise, insa vor functiona cu un curs special de sarbatori, mult mai mic fata de cel listat de BNR, 4.4503 lei pentru 1 euro si 3.2194 lei pentru 1 dolar.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top