Connect with us

Revistateo.ro

Dieta si Sport

Bacteria care nu te lasă să slăbești. Ce e de făcut

Există persoane care nu pot slăbi orice dietă ar urma, și nu e vorba despre cele care au probleme cu glanda tiroidă. Studii recente ne arată că de vină în astfel de cazuri ar fi o bacterie.

Unele bacterii împiedică slăbitul și încurajează îngrășarea indiferent cât de puțin mănânci într-o zi. Conform unor studii publicate de Clinica Mayo, activitatea anumitor bacterii intestinale poate fi comparată cu un zid în calea arderii caloriilor, a grăsimilor nesănătoase care se ascund în țesutul adipos.

Studiul a fost realizat pe 26 de pacienți supraponderali unde s-a constatat activitatea acestor bacterii în calea slăbitului, notează salud180.com.

Tipul de bacterie care se opune slăbitului este Dialister. Această bacterie produce și alte efecte și manifestări ale organismului. De pildă, stresul, starea de anxietate, sedentarismul sunt încurajate tot de acest tip de bacterie.

CITEȘTE ȘI: Siropul pentru slăbit care te scapă de grăsime în 15 zile

Așa a slăbit Mihaela Rădulescu 32 de kilograme după naștere

Interesant este că stresul, anxietate și sedentarismul contribuie la îngrășare. Recomandat în acest caz este să faceți cât mai multă mișcare, măcar 30 de minute în fiecare zi.

Orice dietă trebuie urmată în mod normal de activitate fizică. De asemenea, dacă ai impresia că te îngrași orice ai mânca, oricât de sănătoase ar fi acele produse alimentare, este bine să mergi la medic sau la farmacie să îți prescrie vitamine ori să îți recomande o dietă personalizată după ce îți faci un set de analize necesare în acest sens.

Așadar, primul pas pe care îl poți face dacă vrei să slăbești în ciuda impedimentelor cu care acționează această bacterie în organism este prin mult sport. Aleargă în pași mici (nu te forța din prima) și propune-ți niște recorduri zi de zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top