Connect with us

Revistateo.ro

Avertismentul matematicianului care a decodificat Biblia: Al Treilea Razboi Mondial incepe in cateva luni!

Stiri

Avertismentul matematicianului care a decodificat Biblia: Al Treilea Razboi Mondial incepe in cateva luni!

Este 2016 anul in care incepe al Treilea Razboi Mondial? Un matematician rus sustine ca suntem foarte aproape de declansarea unei conflagratii fara precedent in istorie.

Lumea traieste momente cumplite si are nevoie sa functioneze dupa noi paradigme, de vreme ce toate ideile dupa care ne-am trait vietile pana acum nu au evitat catastrofele. De cele naturale nu putem fugi, caci, asa cum zic batranii nostri, „e voia Domnului”, insa atentatele, criza economica si foametea ori chiar incalzirea globala sunt si din cauza noastra.

Profetii de la Muntele Athos. Parintele losif Vatopedinul vorbeste despre cum va lucra Necuratul impotriva omenirii

Profetiile necunoscute ale lui Nostradamus despre 2016

Numerologul rus Eliyahu Rips sustine ca a descifrat cartile sfinte pentru a afla ce ii rezerva viitorul omenirii. Intrucat anul 2016 este un an care sta sub cifra 9 (cifra revolutiei, a renasterii, a incheierii unei etape, a terminarii unui ciclu dureros), am putea asista la o serie de evenimente neplacute la scara mondiala.

Mai multi academicieni, inclusiv romani, se arata surprinsi de coincidentele foarte stranii gasite de matematicianul afiliat NASA in legatura cu textul Bibliei. Pentru a deslusi misterele Bibliei, matematicianul a eliminat spatiile dintre cuvintele din Biblie si a obtinut un sir continuu de litere, respectiv 304.605 caractere.

Barack Obama, tinta viitoarelor atentate

Pentru a merge mai departe cu munca sa de cercetare, Rips a extras litera N (care avea valoarea 4, 5, 12, 18) si a concluzionat ca Biblia a prevestit ca omul va ajunge pe Luna.

Cat despre 2016, folosind aceleasi calcule complicate pe baza textului Bibliei, Rips este convins ca in cateva luni incepe al Treilea Razboi Mondial, declansat de catre arabi. Problemele terorismului global se vor intensifica atat de tare incat victima va cadea, conform numerologului, chiar Barack Obama, presedintele Statelor Unite ale Americii.

Interesant legat de acest matematician care intriga lumea stiintifica este faptul ca decodificarea Codului Biblic nu a primit nicio recenzie negativa pana in acest moment, fapt pentru care revista Statistical Science, editata de Institute of Mathematical Statistics, i-a publicat cercetarea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top