Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Au decorat sediul fratiei cu numele ei. Motivul pentru care au facut acest gest te va emotiona profund!

Sarbatorile de iarna se apropie, iar toata lumea incepe sa fie mai toleranta, amabila si darnica. Este si cazul unor tineri din fratia SAE (Sigma Alpha Epsilon), care au facut un gest emotionant pentru o fetita bolnava de cancer.

Lexi Brown are 12 ani, dar a vazut prea multe spitale pentru o varsta atat frageda. In iunie 2014 a fost diagnosticata cu cancer si, desi a reusit sa invinga boala o data, aceasta a revenit si s-a raspandit la plamani. In plus, chimioterapia i-a afectat inima foarte rau.

Cand a fost la un control, medicii au descoperit ca inima ii functiona doar la 15% din capacitatea normala, asa ca micuta a fost internata de urgenta la Spitalul de Copii Mattel, din Los Angeles. Salonul micutei avea vedere catre fratia SAE din cadrul Universitatii din California, Los Angeles (UCLA).

Intr-o seara, Lexi si mama ei au pus un semn in fereastra salonului, pe care scria „vrem pizza”. Daca exista persoane care adora pizza, ei bine, acestia sunt studentii, asa ca atunci cand un baiat din fraternitate a vazut semnul, nu a ezitat si le-a spus colegilor lui.

CITESTE SI: VIDEO EMOTIONANT. Au gasit sub bradul de Craciun… un fratior! Reactia acestor surioare te lasa fara grai!

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

Cu totii s-au mobilizat si au facut un gest demn de admirat: au cumparat o pizza mare si i-au facut o vizita lui Lexi la spital.

„Au venit cinci baieti cu o chitara, un buchet mare de trandafiri si o cutie cu pizza”, a declarat mama lui Lexi, Lisa Brown, pentru NBC. „Au facut cunostinta cu noi si ne-au spus ca au vazut semnul, asa ca au venit aici. Au stat cam jumatate de ora, timp in care i-au cantat fiicei mele”, a completat Lisa Brown.

Chase Gaspar, unul dintre studentii din fratie, este fotbalist, iar cand a aflat ca micuta este fana a fotbalului, si-a anuntat echipa, care de asemenea a vizitat-o pe Lexi. Membrii echipei i-au adus tricouri, baloane si alte suveniruri.

„Simtim cu adevarat ca Lexi si parintii ei fac parte din familia noastra. Vrem sa stie ca pot apela la noi oricand au nevoie de ceva”, a declarat pentru NBC presedintele fratiei SAE.

Pentru ca sarbatorile de iarna se apropie, baietii au decorat sediul fratiei cu luminite mov, formand din beculete numele micutei, iar de-acum incolo privelistea din salon va fi una cu adevarat deosebita.

Au decorat sediul fratiei cu numele ei. Motivul pentru care au facut acest gest te va emotiona profund!

Au decorat sediul fratiei cu numele ei. Motivul pentru care au facut acest gest te va emotiona profund!

Au decorat sediul fratiei cu numele ei. Motivul pentru care au facut acest gest te va emotiona profund!

Ce parere ai despre acest gest emotionant facut de studentii din fratie? Spune-ne in comentarii!

Surse foto: Wanhuajing, Twitter, Facebook

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top