Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

ATENTIE, imagini DRAMATICE! Povestea unui bebelus nascut prematur este un SEMNAL DE ALARMA!

Un cuplu a acceptat ca imaginile cu fiica lor, facute chiar dupa nasterea ei sa fie facute publice, pentru a atrage atentia asupra problemei avortului: la 5 luni, copilul este complet format!

Chiar daca sunt indurerati, acesti parinti vor sa arate lumii ca un copil nascut la 5 luni este UN OM.

Chiar daca, din pacate, fiica lor nu a supravietuit, pentru ca era prea mica ca sa traiasca pe cont propriu si a trait doar o ora, ea avea formate toate organele si functiile corpului.

Sursa foto: finder6.com

Sursa foto: finder6.com

CITESTE SI: Sigur iti vor da lacrimile: au facut cea mai EMOTIONANTA sedinta foto, cu bebelusul lor care are o boala fatala…

CITESTE SI: Cat de recomandat este sexul in timpul sarcinii? Cum este afectat bebelusul

Parintii ei atrag atentia asupra faptului ca, desi multe femei fac avort chiar si atunci cand sunt insarcinate in 5 luni si se scuza spunand ca fetusul nu este inca format complet, ele nu stiu ca ceea ce poarta in pantece este un copil care simte durerea.

In imagine se vede clar ca bebelusul, desi mai mic decat cei nascuti la termen, are toate organele formate. Totusi, in Anglia si in alte tari, avortul se poate face chiar daca sarcina este intr-o stare avansata, de exemplu la 5 luni. In Romania, cei mai multi medici nu accepta sa efectueze operatie de chiuretaj dupa 3 luni.

Cu toate acestea, un fetus de 3 luni este perfect format – deja vede si simte. Multi copii care s-au nascut prematur la 5 sau chiar 4 luni au fost salavati, datorita faptului ca au fost tinuti in incubator pana cand i s-au dezvoltat organele la capacitate maxima.

Asa ca semnalul de alarma transmis de acesti parinti care au trecut prin drama unui copil nascut prematur este demn de luat in calcul de femeile care vor sa faca un avort: vor reusi sa treaca peste faptul ca fetusul care le creste in pantece se transforma, in fiecare clipa intr-un om care simte durerea?

Tu ce parere ai despre avort? Cand este acesta o solutie?

Sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top