Connect with us

Revistateo.ro

Așa se pregătește corect salata

Life

Așa se pregătește corect salata

Salatele aduc numeroase beneficii organismului. Mai ales dacă sunt pregătite din legume de sezon. Cu toate acestea, trebuie să cunoaștem câteva reguli simple, dar eficiente, pentru a ne asigura că pregătim cele mai delicioase salate. Așa se pregătește corect salata. Iată care sunt greșelile pe care trebuie să le eviți cu orice preț.

Așa se pregătește corect salata. Greșeli de evitat

1. Nu mai alege doar salatele pe care le cunosști. În afară de tradiționala salată verde, mai există și alte tipuri pe care le poți încerca fără probleme. Un exemplu în acest sens ar fi frunzele de păpădie. Nu trebuie să îți fie teamă să experimentezi, să încerci și lucruri noi. Vei vedea că astfel vei obține salate hrănitoare și delicioase.

2. Nu trebuie să folosești frunze ude de salată. Îniante de a pregăti salata, asigură-te că frunzele folosite sunt spălate și uscate. Cum faci asta? Căptușește o pungă de plastic cu șervețele de hârtie. Apoi pune în pungă frunzele de salată, spălate. Leagă punga bine, apoi o vei scutura de câteva ori. Astfel, apa de pe frunze va ajunge pe șervețele.

3. Nu pui dressingul atunci când trebuie. Îniante de toate, salata trebuie potrvită cu sare și piper. După aceea se va pune dressingul. Astfel te asiguri că vei da gust salatei pregătite.

4. Pui prea mult sau prea puțin dressing. Treuie să știi că fiecare salată necesită un dressing diferit. De asemenea, dacă vei pune prea mult, atunci se vor înmuia frunzele. În plus, o cantitate mare de dressing va duce la limitarea aromei salatei. Este indicat să pui puțin câte puțin, apoi să guști, pentru a ști când este necesar să te oprești.

5. Nu amesteca salata cu cleștele. Experții recomandaă se se folosească mâinile. Desigur, după ce te speli bine înainte. Astfel te asiguri că ingredinetele nu vor fi zdrobite, și se vor amesteca mult mai bine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Life

To Top