Connect with us

Revistateo.ro

Instant

Așa îți faci părul să crească 2 centimetri pe săptămână! Ai nevoie de 2 ingrediente

Iată metoda ingenioasă prin care îți faci părul să crească 2 centimetri în 7 zile. Vezi în videoclipul de mai jos:

Alte metode sa iti faci parul sa creasca

Pana ajungi sa ai un par lung si matasos poate fi un adevarat chin. Batalia pe care trebuie sa o duci pana la acel punct este una grea, in care de multe ori vei simti frustrari. Iata cum faci parul sa creasca mai repede, cu cateva trucuri care  sunt la indemana.

In mod exceptional, daca ai noroc, parul poate creste in jur de 15 cm anual. In alte cazuri, trebuie sa te multumesti cu doar cativa centimetri.

Primul pas pe are trebuie sa il faci este sa iti tai din par. Da, poate suna ca o masura drastica, insa nu poti obtine rezultatele dorite daca nu treci prin aceasta faza. Bineinteles ca parul nu iti va creste pana la brau peste noapte. Varfurile degradate si parul uscat nu sunt medii propice pentru a creste parul sanatos. O data la 10-12 saptamani, taie un centimetru din varfuri.

Fii mai blanda cu spalarea parului. Chiar daca il speli zilnic, trebuie sa ai mare grija cum faci acest lucru. Odata cu spalarea cu sampon, elimini si uleiurile parului care sunt necesare pentru cresterea parului. Nu insista prea mult la radacina atunci cand il speli, pentru a nu elimina toate uleiurile. Foloseste intotdeauna samponul potrivit pentru tipul tau de par.

Adauga balsamul de par in rutina spalarii parului. Acesta ajuta la hidratarea parului si la absorbti nutrientilor de careare nevoie. De asemenea, acesta ajuta la inchidrea cuticulelor pentru a preveni orice dauna.

Aplica o masca saptamanal. Aceasta este esentiala pentru fortifierea firelor de par si pentru a sustine parul sa creasca mai repede. Poti face masti acasa sau poti cumpara din comert, insa nu trebuie sa le neglijezi daca vrei un par lung si sanatos. Aplica-le inainte sa iti speli parul si apoi spala-te cu sampon.

Cum faci parul sa creasca mai repede alegand pieptenele potrivit

Foloseste un pieptene pentru a descurca parul. Alege unul cu dintii rari si mari si descurca-l atunci cand este parul ud. Evita peria de parul ud si foloseste-o numai pe parul uscat.

Nu iti prinde parul dupa ce il speli. Chiar daca este o metoda pe care o folosesti mereu, acest lucru duce la ruperea varfurilor. Alege un prosop din microfibra pentru a face acest lucru si evita-le pe cele din bumbac si grele.

Clateste parul cu apa rece – acest lucru duce la evitarea degradarii parului.

Alege o fata de perna din satin pentru a evita uscarea parului si degradarea varfurilor. Citeste ce greseli faci in timpul noptii si care distrug parul.

Articole pe aceeasi tema:

Vopsirea parului, ca sa pari mai tanara. Ce alegi

Ce culoare de par ti se potriveste

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Instant

To Top