Connect with us

Revistateo.ro

Arta seducției - Calitățile pe care femeile adevărate le au în pat

dragoste

Arta seducției – Calitățile pe care femeile adevărate le au în pat

Arta seducției nu ține doar de imaginație, ci și de determinare. Multe femei se plâng de faptul că relațiile lor eșuează după prima noapte de amor fără să țină cont de doleanțele partenerilor.

Îți enumerăm cele 4 calități majore pe care o femeie cu vino-ncoa trebuie să le aibă în dormitor pentru a nu fi părăsită.

Arta seducției în dormitor în 4 pași

1. NU ÎNCERCA SĂ PARI CEEA CE NU EȘTI

E adevărat că uneori trebuie să ne mulăm după personalitatea partenerilor sexuali/ persoanelor iubite. Bărbații însă caută naturalețea la femei în tot ceea ce fac, inclusiv când vine vorba de timpul petrecut în dormitor.

2. INIȚIAZĂ JOCURI EROTICE

Cel mai important lucru la o partidă de amor este evitarea crispării când vine vorba de jocuri erotice. Prin joc erotic se poate înțelege inclusiv dezbrăcarea în doi, acțiune care nu doar că este incitantă, ci poate fi și amuzantă.

3. FĂRĂ PRESIUNE!

Bărbații nu suportă presiunea în dormitor, chiar dacă uneori par arzători să simtă flacăra pasiunii. Unele femei sunt foarte agitate și vor ca totul să se petreacă dintr-un minut. E important ca ambii parteneri să acorde atenție preludiului.

CITESTE SI: 10 lucruri pe care femeile le vor in pat si nu au legatura cu sexul

CITESTE SI: Ce poți face cu partenerul de cuplu după sex

4. NU O FACE PE MIRONOSIȚA

Bărbații nu suportă ”măicuțele” în dormitor, așadar nu încerca să îl impresionezi cu falsă modestie. Cei mai mulți masculi preferă femeile îndrăznețe, dispuse să le arate partenerilor că stăpânesc cu excelență arta seducției, tainele amorului. Ideea esențială a unei partide de amor este ca ambii să se simtă bine, sau, cum ar spune unele, în al nouălea cer.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in dragoste

To Top