Connect with us

Revistateo.ro

Aperitive de Paste. 3 retete pe care e musai sa le prepari

Stiri

Aperitive de Paste. 3 retete pe care e musai sa le prepari

Daca nu stii cu ce sa ii servesti pe musafiri cu ocazia celei mai importante sarbatori a crestinatatii, iti oferim niste idei de aperitive de Paste de-a dreptul delicioase.

Iata 3 aperitive de Paste lesne de preparat

Budinca de ciuperci

Ai nevoie de:
– 900 grame de ciuperci din conserva;
– 100 grame de ceapa;
– 150 grame de faina;
– 200 grame de margarina;
– 200 grame de cascaval;
– 5 oua;
– 700 ml. de lapte;
– condimente;
– 50 grame de pesmet.

IATA SI ALTE RETETE DELICIOASE:
>> Placinta cu carne. O reteta pe placul intregii familii!
>> RETETA SUB 20 de LEI : PARJOALE din cartofi cu umplutura delicioasa – doua variante!

Mod de preparare:
1. Spala ciupercile si taie-le in fasii.

2. Curata ceapa si toac-o marunt. Apoi, spala ouale si separa albusurile de galbenusuri.

3. Rade cascavalul si cerne faina si pesmetul. Fierbe laptele.

4. Inabusa ciupercile in amestecul de margarina putin incalzita cu ceapa si condimentele alese.

Aperitive de Paste. 3 retete pe care e musai sa le prepari

5. Adauga 400 ml de apa pe ciuperci, dupa ce le scoti din margarina si topeste margarina din nou, separat.

6. Dizolva faina in 200 ml de lapte caldut si amesteca.

7. Adauga apoi restul de lapte si galbenusurile amestecate.

8. Atunci cand obtii un amestec omogen, ia vasul de pe foc.

9. Bate albusurile spuma si amesteca-le cu sosul alb obtinut din ciupercile puse in craticioara in oglinda.

10. Toarna compozitia la final intr-un vas uns cu margarina si tapetat cu pesmet si introdu budinca la cuptor, la foc mediu.

Rosii umplute cu branza

Aperitive de Paste. 3 retete pe care e musai sa le prepari
Ai nevoie de:
– un kilogram de rosii;
– 100 grame telemea de oaie;
– 300 grame branza de vaci;
– 100 grame smantana;
– 100 grame unt;
– 2 grame boia de ardei;
– marar tocat

Mod de preparare:
1. Taie capacele rosiilor si scobeste cu o lingurita.

2. Da telemeaua pe razatoare si adauga branza de vaci, untul, boiaua de ardei si smantana. Amesteca pana obtii o pasta omogena.

3. Adauga mararul tocat marunt la final si umple apoi rosiile cu aceasta crema delicioasa.

Descopera in pagina urmatoare cea mai delicioasa prajitura aperitiv de Paste:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top