Connect with us

Revistateo.ro

Apelează la aceste trucuri pe timpul nopții!

Stiri

Apelează la aceste trucuri pe timpul nopții!

Ajută pielea să se refacă pe timpul nopții utilizând un ser facial și o cremă hidratantă. Somnul este extrem de important pentru refacerea celulelor pielii, însă există numeroase metode prin care poți stimula această refacere și îi poți oferi pielii îngrijirea necesară pe timpul somnului. Serul facial este un produs concentrat care stimulează refacerea pereților celulari și echilibrează nivelul de hidratare. Aplică-l în fiecare seară după ce ai curățat tenul și ai utilizat loțiunea tonică. Pentru rezultate optim folosește apoi o cremă intens hidratantă.

CITEȘTE ȘI: BENEFICIILE UIMITOARE ALE ULEIULUI DE CASSIA

Te lupți cu problema călcâielor crăpate? Noaptea este perioada ideală în care poți reface pielea uscată și crăpată. Ai nevoie de o pereche de șosete din bumbac și de un amestec de uleiuri vegetale. Combină câteva lingurițe de ulei de măsline, cu ulei de cocos și câteva picături de ulei esențial de lavandă. Exfoliază-ți picioarele cu sare de mare și apoi masează-le cu acest amestec de uleiuri. Dormi cu șosetele în picioare și dimineață te vei trezi cu o piele fină și catifelată. În câteva zile vei scăpa complet de problema călcâielor crăpate.

Pentru a preveni ruperea și deteriorarea părului apelează la o față de pernă din satin. Aceasta permite podoabei capilare să alunece ușor și nu agresează firul de păr prin frecare. Aplică o picătură de ulei de argan în palme și masează ușor vârfurile în fiecare seară. Ai grijă să nu folosești o cantitate mare, pentru că părul va deveni uleios și va trebui să îl speli a doua zi. O singură picătură este absolut suficientă pentru a hidratata vârfurile și a el repara.

Îți dorești buze mai fine, mai catifelate? Amestecă o linguriță de ulei de migdale dulci cu o linguriță de miere. Aplică acest amestec pe buze și masează-le ușor, după care întinde un strat mai gros pe fiecare buză și dormi așa. Pielea se va reface și va deveni catifelată și moale.

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top