Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Apa premium de la robinet

In general, lucrurile sunt simple si se leaga intre ele: te simti bine – arati bine si invers. Iar o serie de obiceiuri bune si simple pot face o mare diferenta in modul in care rezolvi sarcinile zilnice si in tonusul pe care il ai pas cu pas.
Unul dintre bunele obiceiuri este acela de a bea apa (suficienta!), pentru ca un stil de viata sanatos presupune si o hidratare optima.

Stim cu totii ca suntem aproximativ 70% apa, iar ceea ce bem ne influenteaza cel mai mult sanatatea si, implicit, calitatea vietii, dar parca uitam. Poate ca ne ajuta sa stim ca procentele de apa din organe sunt semnificative: creier 70%, plamani 90%, sange 82%, piele 80%, oase 22%, muschi 75%, ficat 82% si ca atunci cand nu ne hidratam suficient organismul ne saboteaza.

Mai exact: de ce sa bem apa?

Pentru Sanatate: apa ajuta organismul sa elimine toxinele, accelereaza metabolismul, ajuta la digestie, mentine temperatura normala a corpului, mentine masa musculara, previne imbolnavirea rinichilor, scade riscul de a dezvolta cancer, previne oboseala si bolile cardiovasculare.

Pentru Frumusete: tot de apa depinde foarte mult si felul in care aratam. Un ten hidratat este un ten luminos, iar un corp hidradat este un corp armonios si flexibil.
Acum ca am stabilit cat de important este sa bem apa, se ridica intrebarea: Ce apa sa bem?
Simplu, cea pe care o avem la indemana- apa potabila de la robinet, filtrata cu BRITA.
imagine_2
De ce BRITA? Pentru ca in prezent, compania germana BRITA este liderul de piata la nivel mondial in domeniul apei filtrate, pe care o recomanda cei 50 de ani de experienta, fiind prima din lume care a inventat sistemul de filtrare al apei cu ajutorul unui cartus filtrant.

Simplu si eficient, canile filtrante elimina gustul si mirosul de clor, inlatura duritatea care provoaca depunerile de calcar, opresc in filtru impuritatile si reduc nivelul metalelor grele din apa. Filtrata astfel, apa potabila de la robinet ajunge la forma optima de consum, fiind 100% sigura si buna de baut.

Beneficiile filtrarii apei sunt vizibile si in portofel, pentru ca economiile ajung sa fie substantiale (- 80%), daca ne gandim la banii cheltuiti intr-un an pe apa imbuteliata, ca sa nu mai vorbim de disconfortul creat de caratul sticlelor si al bidoanelor.

Apoi, se mai ridica si problema peturilor de plastic care se degradeaza intr-un timp extrem de indelungat (aproximativ 400 de ani), iar folosind o cana filtranta BRITA contribuim la protejarea mediului inconjurator, care depinde de fiecare dintre noi.

Asadar, cand exista o solutie accesibila de filtrare a apei si cand ai toate motivele sa te hidratezi corespunzator, de ce sa nu alegi in favoarea ta?

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top