Connect with us

Revistateo.ro

Antonia, DECLARATII IN EXCLUSIVITATE la Teo show

Stiri

Antonia, DECLARATII IN EXCLUSIVITATE la Teo show

Antonia a fost invitata astazi la TEO SHOW unde a vorbit in exclusivitate despre zecile de articole care apar in ziare despre ea, in care este acuzata ca si-a abandonat copilul.

Alaturi de Andreea Raicu, Alice Nastase, Corina Ungureanu si Monica Pop, Antonia a spus ca deseori s-a lovit de titluri dure prin ziare, cel mai mult a afectat-o un cotidian care a scris pe prima pagina „Da, mi-am abandonat copilul”. Antonia spune ca niciodata nu a dat o astfel de declaratie, dar ca isi asuma ca acesta este pretul succesului ei, aceasta fiind si tema emisiunii de astazi.

CITESTE SI: CE SPUNE TEO DESPRE ANTONIA

Tot in cadrul emisiunii TEO SHOW, Corina Ungureanu a povestit de ce candideaza la Europarlamentare, iar Andreea Raicu spune ca indiferent de rautatile aparute in presa, nimeni nu iti poate darama cariera cu doua vorbe publicate in ziare.

2 Comments

2 Comments

  1. Vera

    2014-04-01T21:03:41+03:00 at 2014-04-01T21:03:41+03:00

    Cineva poate, chiar poate, sa te darame din doua vorbe aruncate unor persoane importante din viata ta. Am patit-o, am luat „palme” fara sa fiu vinovata, dar am inteles ca cei care mi le-au dat, ma considerau un potential pericol pe drumul dobandirii averilor de pe urma celor decedati. Am cedat, am depus armele, vreau liniste. Am patit-o si la locul de munca: pentru ca n-am trup de bianca, primesc mai putin decat una cu forme apetisante. Din vorbe se poate „lucra” un om, cineva care n-are toate tiglele pe casa o face ce placere, fara sa-i pese de urmari.

  2. Florentina

    2014-04-02T05:25:35+03:00 at 2014-04-02T05:25:35+03:00

    Teo, eu cred ca, emisiunea aceasta in care le-ai avut invitate pe: doamna doctor Monica Pop, Andreea Raicu, Antonia si celelalte invitate, a fost una de exceptie!!! Sincere felicitari! Referitor la Antonia, este cumplit ceea ce i se intampla in acest timp(sunt mama de 2 baieti minunati, deci nu pot fi acuzata ca-i „tin parte” Antoniei…) . Sper ca, Bunul Dumnezeu sa-i faca dreptate. ( Teo, ai avut comentarii excelente, ca deobicei,,,). Tie si echipei tale, cele mai sincere urari de sanatate si realizari, iar Maia sa-ti aduca numai bucurii,

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top