Connect with us

Revistateo.ro

Andreea Marin: "Ultima mea casnicie a fost un esec"

Stiri

Andreea Marin: „Ultima mea casnicie a fost un esec”

Andreea Marin si-a deschis inima si a vorbit despre ultimul ei mariaj intr-o emisiune de televiziune. Prezentatoarea de televiziune a marturisit ca ultima ei casnicie a fost un esec, insa nu s-a despartit din cauza infidelitatii.

„M-am inselat”

„Ultima mea casnicie a fost un esec. Am crezut foarte tare in ceea ce traiesc. Din pacate, m-am inselat, am realizat mai târziu, dar nu am vrut sa-mi reprosez mai târziu ca n-am facut tot ce era posibil. Nu m-am despartit din pricina infidelitatii.

Au fost lucruri in presa, dar nu a fost vina presei. si eu am relatii de lucru cu barbati, dar eu nu am dat ocazia interpretarilor gresite. Pentru ca il poti rani pe celalalt. Chiar daca nu este adevarat. Da, m-au deranjat aceste povesti”, a declarat aseara Andreea Marin la Kanal D.

Madalin Ionescu a intrebat-o pe vedeta daca a fost mintita, iar Andreea a dat un raspuns cu subinteles. „Prefer sa nu-ti raspund. Atat pot sa-ti spun. Daca as raspune ori as acuza, ori as minti. Lucrurile nu stateau corect fata de mine.

CITESTE SI: Andreea Marin a dezvaluit motivele divortului

Problemele au fost mult mai profunde, dar sunt problemele mele si nu voi iesi cu ele pe micul ecran. Nu mai vreau sa mai fie nici o asociere între mine si el sau între mine si afacerile lui. Nici macar în fotografii”, a marturisit vedeta.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top