Connect with us

Revistateo.ro

Andra s-a tuns

Stiri

Andra s-a tuns? Raspunsul il gasesti aici

Andra si-a pus astazi fanii pe jar postand o noua fotografie prin care infatiseaza un alt look

Vedeta a creat mare valva astazi, dupa ce a postat o fotografie la care a adaugat descrierea „Azi am incercat o schimbare! Va pup!”, statusul vedetei a generat rapid valva pe pagina sa de Facebook, fanii dandu-si cu parerea apropo de decizia artistei de a renunta la parul lung.

Surpriza sau nu, se pare ca Andra nu s-a tuns, iar infatisarea pe care o are un fotografie este doar o coafura bine realizata pentru o sedinta foto.

Noi spunem cu mana pe inima ca ne place cum ii sta Andrei cu noul sau look, chiar daca parul ei a ramas intact.

Fanii s-au impartit in doua tabere, unii sustineau decizia Andrei, altii o criticau ca a renuntat la parul ei frumos. Insa cel mai emotionant comentariu a fost din partea unei domnisoare care i-a scris urmatoarele vedetei: „Scumpa mea Andra , tu esti minunata, frumoasa , deosebita si ai toate calitatile din lume , indiferent de freza pe care o adopti sau felul cum te imbraci ! Esti o artista care are haine pe ea, ca tu nu ai nevoie sa te dezbraci, caci in momentul in care incepi sa canti, deja am impresia ca sunt in alta lume, undeva cu ingerii, caci vocea ta este intr-adevar Dumnezeiasca! Te iubesc enorm ! Arati minunat draga mea ! heart emoticon heart emoticon Dumnezeu sa te apere si pe toata familia ! TE IUBESC ENORM !” i-a scris Ceia Cristina pe pagina sa de Facebook.

Andra s-a tuns

Voua va place noul look al Andrei?

Sursa: Fresh24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top