Connect with us

Revistateo.ro

Divers

Ana Baniciu rupe tăcerea după speculațiile că ar fi intervenit în relația dintre Gina Pistol și Smiley

Florentina Fântânaru nu s-a putut abține și a întrebat-o pe Ana Baniciu care este poziția ei legat de tot ce s-a întâmplat pe perioada filmărilor la Asia Express și scandalul din presa tabloidă care ar fi existat între ea și Gina Pistol.

„Oamenii judecă foarte mult și nu aș vrea să judece ceva ce nu există, ceva ce nu e. Nu poți să te dai mare cu ceva ce e total greșit, știi?

Între mine și Gina Pistol e o relație ok. Eu nu m-am certat cu Gina Pistol. Singura chestie pe care o am în comun cu Gina Pistol este emisiunea Asia Express.

Legat de tot ce s-a întâmplat pot să spun doar atât: Csf, ncsf (n.r.: prescurtare folosită de tineri pe rețelele de socializare care vine de la „Ce să faci? N-ai ce să faci!”)”, a declarat Ana Baniciu în emisiunea „De-a viața ascunselea” de la Antena 3.

Recent, în presă au apărut informații conform cărora Ana Baniciu și Smiley și-ar fi trimis mesaje intime de sărbătorile de iarnă, iar aceștia ar fi avut o idilă ascunsă de ochii și urechile Ginei.

Gina ar vrea să devină mamă

Prezentatoarea de la Antena 1 a aflat că fostul ei iubit a devenit tată și l-a felicitat pentru asta. Nu a vrut să intre în detalii, dar a lăsat de înțeles că deocamdată nu este pregătită să devină mamă, că e mulțumită cu ceea ce are.

„Mă bucur pentru ei și chiar i-am scris un mesaj și l-am felicitat. Am împărțit trei ani cu omul respectiv. Sunt doi oameni care se potrivesc, s-au găsit unul pe altul și sincer mă bucur pentru ei. Mi-a raspuns la mesaj, mi-a mulțumit.

CITESTE SI: Abandonează Cătălin Cazacu Exatlon? Mesajul transmis din Republica Dominicană

Jur pe roșu, chiar mă bucur. Eu în momentul asta sunt foarte ok cu ce am. De ce să nu mă bucur și pentru alt om cu ce are „, a spus Gina Pistol despre fostul iubit.

„Cred că da, și el mi-ar da mesaj să mă felicite. Nimic nu este întâmplător în viață și ne este dat să trăim anumite momente în anumite etape ale vieții.

Pentru mine, poate până acum nu era pregatita sau nu era omul potrivit și le-a rânduit el așa cum trebuie „, a precizat Gina Pistol.

Gina Pistol este una din cele mai iubite vedete din România. A devenit cunoscută datorită emisiunii „Vara ispitelor” difuzată în urmă cu mai bine de zece ani de PRO TV.

A pozat apoi în mai multe reviste pentru adulți și a devenit una din cele mai sexy femei din România. Prezintă un show de cooking, iar acum face parte dintr-un reality show numit „Asia Express”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Divers

To Top