Connect with us

Revistateo.ro

Și-a îngropat ambele soții în același mormânt. Pe piatra funerară a scris un mesaj secret. Te vor lua fiorii când vei citi aceste rânduri.

Inedit

Ambele lui soții au fost îngropate în același mormânt. Pe piatra funerară a scris un mesaj secret, care a fost descifrat. Rândurile care îți vor da fiori

Un caz real din Canada a făcut înconjurul lumii. Un bărbat și-a îngropat ambele soții în același mormânt. Pe piatra funerară, el a scris un mesaj secret care a fost descifrat abia după 100 de ani.

Dr. Samuel Bean s-a nascut în Canada în 1842 și s-a căsătorit cu prima nevastă în 1865. Din păcate, Henrietta a murit după doar 7 luni de căsnicie. După câteva luni, doctorul s-a recăsătorit cu o femeie pe nume Susanna, însă și aceasta s-a îmbolnăvit și a murit.

Mesajul secret îți va da fiori

Bărbatul îndurerat a comandat o piatră de mormânt speciala, pe care se află o grilă cu 225 de caractere ce par să nu aibă niciun sens. Însă, în spatele lor este ascuns un mesaj secret.

Bean a murit în 1904 fără a dezvălui secretul codului, așa că pasionații de enigme au preluat această sarcină.

CITEȘTE ȘI: A găsit această verighetă după ce uraganul Irma a lovit Florida. Povestea ei este impresionantă

În anii ’70, un bărbat trecut de 90 de ani a reușit să descopere cheia codului: literele trebuiau citite sărind 7 linii și 7 coloane, într-un zig-zag haotic.

Iată ce scria în mesaj:

„În memoria Henriettei, prima soție a lui S. Bean, doctor, care a murit la 27 septembrie 1865, la 23 de ani, doua luni și 17 zile și a Susannei, a doua sa soție, care a murit la 27 aprilie 1867, la 26 de ani, 10 luni și 15 zile. Doua soții bune de care un bărbat nu a avut parte. Au fost daruri din partea lui Dumnezeu, dar acum sunt în Rai.

Fie ca Domnul să mă ajute să le întâlnesc acolo.

Cititorule, să ne întâlnim acolo!”

Sursa: stirilekanald.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top