Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Soția lui era pe moarte. Asistenta a intrat pe ușa salonului, iar continuarea l-a lăsat mască

Această poveste ne arată că viața ne oferă exact ceea ce merităm și că trebuie să deschidem nu doar ochii, ci și inima atunci când vrem să fim cu adevărat fericiți.

O femeie care era pe moarte a avut parte de un adevărat miracol, asta datorită soțului ei, care a respectat jurământul din biserică, acela de a fi alături de ea la bine, dar mai ales la greu.

„Soția mea era internată într-un centru unde a suferit mai multe operații extrem de dureroase. Din nefericire, unele dintre intervențiile chirurgicale au fost urmate de complicații. Cu fiecare minut care trecea, speranțele descreșteau.

Puteam vorbi cu ea ore întregi, însă organismul ei refuza orice tip de mâncare. Putea să bea doar apă. Pentru a nu muri de foame, i s-au administrat glucoză și săruri prin perfuzii și era funcțională doar cu ajutorul calmantelor.

Credea că i-a venit timpul și m-a rugat ca în ultimele ei clipe să stea alături de mascota noastră, de cățelușa ei pe care a botezat-o Bella (frumoasa)”, povestește un bărbat, scrie site-ul historiaspositivas.com.

Problema abia acum începea. În spital nu aveau voie animalele. Întrucât câinele era singura ființă care îi putea alina durerea femeii, soțul acesteia a decis să îl înghesuie într-un bagaj și să intre astfel în spital, în mod ilegal.

Oricât de ciudat ar părea, cățelușa pare să fi înțeles că nu avea voie să geamă, să latre. A stat cuminte, ca și cum ar fi simțit că nu trebuie să dea de gol planul.

Din nefericire, oricât de cuminte ar fi fost cățelușa, medicii au aflat ce s-a aflat în respectivul bagaj. Unei asistente i s-a făcut milă de soțul ei și l-a lăsat să intre în salon cu tot cu câine.

Femeia a fost anunțată că are parte de o vizită neașteptată. A intrat asistenta și i-a zis să se pregătească pentru că va zâmbi din nou, în ciuda durerilor provocate de injecții și medicamentele puternice.

Pe ușă a intrat Bella, cățelușa ei, iar din acel moment starea de sănătate a femeii s-a ameliorat. Treptat, s-a vindecat complet.

CITESTE SI: Poveste EMOTIONANTA: 3 surori diagnosticate cu cancer, dupa ce mama lor a invins boala

Iată cum animalele ne pot schimba complet starea de spirit și chiar ne pot vindeca. Este uluitoare această poveste și este incredibil de cât de puține lucruri avem nevoie pentru a ne pune pe picioare!

O altă poveste emoționantă: „Bate-mă pe mine, dar nu da în mami!”

Ioana este una dintre acele romance care a avut de suferit din cauza violentei domestice. Tanara de 36 de ani ne-a povestit calvarul pe care il traia zi de zi alaturi de cel despre care credea ca este barbatul vietii sale.

“M-am casatorit in urma cu 7 ani cu Ionut, omul alaturi de care ma imaginam toata viata. Am facut si un copil impreuna, pe Darius, care astazi este in ingrijirea mea dupa o decizie definitiva a instantei.

POVESTE EMOTIONANTA. Totul era frumos la inceput. Ma simteam respectata si apreciata in fiecare clipa. Faceam eforturi foarte mari ca relatia noastra sa nu se plafoneze.

Am avut pretentii atat de la el, cat si de la mine. In urma cu cativa ani, trebuia sa ne mutam la Constanta deoarece sotul meu lucreaza in Politia de Frontiera si a fost detasat acolo.

Din ziua in care am ajuns la Constanta, Ionut s-a transformat. Si-a facut prieteni pe care eu nu ii vedeam cu ochi buni, prieteni care isi bateau joc de mine reprosandu-mi ca desi am doua facultati tot sotul meu este ala care aduce bani in casa si ar trebui sa nu fac multe mofturi.

Intr-adevar, aveam multe reprosuri de cand sotul meu se apucase de baut. Statea cu vodka si berea in fiecare zi, o punea chiar la pat. Devenise un betiv.

Daca nu ii faceam mancare pe cand ajungeam de la munca, incepea sa tipe si sa ma ameninte ca va lua baietelul si va fugi cu el pe mare, cu vaporul. Prima oara nu l-am bagat in seama, dar cand a inceput sa ridice mana la mine, am zis ca trebuie sa fac ceva sa rup cat mai repede acest calvar. CITEȘTE CONTINUAREA AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top