Connect with us

Revistateo.ro

S-a dus la mormântul fiului său și l-a rugat să-i dea un semn. Apoi, s-a întâmplat ceva care a făcut-o să izbucnească în lacrimi!

Inedit

S-a dus la mormântul fiului său și l-a rugat să-i dea un semn. Apoi, s-a întâmplat ceva care a făcut-o să izbucnească în lacrimi!

Jack Robinson a murit când avea doar 4 ani. Diagnosticul medicilor a fost unul crunt: micuțul avea o tumoare cerebrală. Moartea sa a lăsat un gol imens în sufletul părinților, al surori mai mari și al fratelui său geamăn.

La trei ani de la decesul micuțului, mama lui Jack s-a dus în vizită la mormântul din apropierea casei lor din Hampshire, Anglia. Ea s-a aplecat asupra mormântului și s-a rugat astfel: ”Jack, te rog, dă-i mamei un semn”. La scurt timp, s-a întâmplat ceva care a făcut-o pe femeie să plângă. Ea a filmat întreaga scenă.

Puteți vedea în videoclipul de mai jos ce semn a primit femeia!

Subiecte pe aceeasi tema: Ambele lui soții au fost îngropate în același mormânt. Pe piatra funerară a scris un mesaj secret, care a fost descifrat. Rândurile care îți vor da fiori

Un caz real din Canada a făcut înconjurul lumii. Un bărbat și-a îngropat ambele soții în același mormânt. Pe piatra funerară, el a scris un mesaj secret care a fost descifrat abia după 100 de ani.

Dr. Samuel Bean s-a nascut în Canada în 1842 și s-a căsătorit cu prima nevastă în 1865. Din păcate, Henrietta a murit după doar 7 luni de căsnicie. După câteva luni, doctorul s-a recăsătorit cu o femeie pe nume Susanna, însă și aceasta s-a îmbolnăvit și a murit.

Mesajul secret îți va da fiori

Bărbatul îndurerat a comandat o piatră de mormânt speciala, pe care se află o grilă cu 225 de caractere ce par să nu aibă niciun sens. Însă, în spatele lor este ascuns un mesaj secret.

Bean a murit în 1904 fără a dezvălui secretul codului, așa că pasionații de enigme au preluat această sarcină.

În anii ’70, un bărbat trecut de 90 de ani a reușit să descopere cheia codului: literele trebuiau citite sărind 7 linii și 7 coloane, într-un zig-zag haotic.

Iată ce scria în mesaj:

„În memoria Henriettei, prima soție a lui S. Bean, doctor, care a murit la 27 septembrie 1865, la 23 de ani, doua luni și 17 zile și a Susannei, a doua sa soție, care a murit la 27 aprilie 1867, la 26 de ani, 10 luni și 15 zile. Doua soții bune de care un bărbat nu a avut parte. Au fost daruri din partea lui Dumnezeu, dar acum sunt în Rai.

Fie ca Domnul să mă ajute să le întâlnesc acolo.

Cititorule, să ne întâlnim acolo!”

Subiecte pe aceeasi tema: Au dezgropat cadavrul unei femei gravide care a murit acum mulți ani. Ce au descoperit în sicriu întrece orice imaginație

Viața bate filmul de cele mai multe ori, iar poveștile de groază sunt mai reale și mai înfricoșătoare, mai ales în anumite părți ale lumii.

Ce au descoperit cercetătorii în sicriu
Cercetătorii au descoperit ceva incredibil într-un mormând vechi din secolul al XIV-lea. Aceștia au dezgropat cadavrul unei femei ce murise însărcinată.

Oamenii de știință au descoperit fetusul femeii, și, potrivit acestora, se poate vorbi despre o „naștere în coșciug”. Dar asta nu e tot.

Specialiștii susțin că astfel de nașteri au loc din cauza presiuni gazelor din interiorul cadavrului aflat în descompunere.

„În acest caz avem o expulziune parțială a unui făt de 38-40 de săptămâni care a fost găsit în tractul genital”, a declarat Deneb Cesana, unul din cercetătorii de la Universitatea din Geneva, notează Seeker.

Acest mormânt a fost descoperit în cimitirul castelului San Nicolas di Pietra Colice, la 72 de kilometri de orașul italian Geneva, Liguria.

În același mormânt se aflau și alte două cadavre. Erau alți de copii: unul de 12 ani, altul de 3 ani.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top