Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

„Am fugit cu bebelusul de acasa, in ger, pentru ca sotul ma omora”. Cine a primit-o pe aceasta femeie

„Am fugit cu bebelusul de acasa, in ger, pentru ca sotul ma omora”. In timp ce la televizor vedem cazuri in care unii parinti isi bat copiii sau ii vand pe site-uri de pornografie infantila, exista alti numerosi parinti care si-ar da si viata pentru a-si salva copiii, pentru a-i proteja de orice rau.

Povestea Andreei este una dramatica. Aceasta a fost nevoita sa plece din propria ei casa, pe ger, in toiul noptii, din cauza barbatului care in ultimele luni ii facea viata un calvar. Andreea ne-a povestit situatia dificila pe care a fost nevoita sa o suporte pana cand si-a luat inima in dinti si a plecat de acasa.

„Sotul meu a devenit alcoolic inca de cand eram in luna a sasea. Venea noptile tarziu acasa si ma facea in toate felurile. Nu era agresiv cu mine pana sa nasc, insa dupa ce am nascut-o pe Eliza era din ce in ce mai insuportabil. Arunca cu sticlele de bere prin casa, dadea in fiecare seara televizorul tare si incepea sa cante mort de beat, ma tragea de par daca nu dansam cu el sau nu intretineam raporturi sexuale de fiecare data cand il apuca.

Zilele trecute a luat cutitul si mi l-a tot aratat. Mi-a spus ca daca nu ma dezbrac in fata lui ma omoara. Nu stiam ce sa fac pentru ca oricare era reactia mea raspunsul lui era la fel de violent.

Eliza a inceput sa planga, iar in clipa aia sotul meu s-a enervat foarte tare si a inchis usa camerei ei ca sa ma bata. Mi-a dat doi pumni in stomac dupa care a luat din nou cutitul in mana si l-am intrebat de ce face asta, cu ce i-am gresit. Mi-a spus ca sunt o… si pe urma m-a scuipat.

In momentul ala m-am gandit ca trebuie sa lupt corp la corp cu el ca sa ma salvez pe mine si pe fetita. In timpul in care a mers la toaleta, am luat cheile de pe masa, am luat fetita in brate si am fugit afara cu ea. Era un ger cumplit, dar era singura mea scapare.

Pana si frigul de afara era mai calduros decat atmosfera din casa, cu toate ca erau -20 de grade. Am mers direct la soacra mea acasa, care m-a primit cu bratele deschise.

Mama sotului meu a chemat politia si mi-a promis ca va face tot posibilul sa nu mai trec prin ce am trecut. Fara soacra mea, azi eram moarta”.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top