Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Aloe Vera – secretul unei vieti sanatoase si echilibrate

Planta Aloe Vera, cunoscuta de mii de ani pentru proprietatile sale binefacatoare, este unul dintre remediile universale folosite in aproape fiecare casa. Nu toata lumea stie, insa, despre beneficiile oferite din interior corpului nostru de gelul din frunzele acestei plante.

Este o sursa bogata de minerale precum calciul, sodiul, fierul, potasiul, cromul, magneziul, manganul, cuprul si zincul, dar este si printre putinele surse vegetale de vitamina B12, A, B, C, E si acid folic, care nu pot fi asimilate corespunzator doar prin alimentatie. Aceste ingredientele valoroase creeaza o stare de bine din interior si stimuleaza metabolismul.

Aloe Vera este un adevarat cocteil de substante active, ce intareste sistemul imunitar, asigura necesarul zilnic de energie pentru intregul organism si stimuleaza reinnoirea celulara. Un consum regulat de gel de baut Aloe Vera, in special in combinatie cu mierea naturala, normalizeaza tranzitul intestinal, imbunatateste functionarea sistemului digestiv, amelioreaza arsurile stomacale si sprijina absorbtia proteinelor.

Cateva  studii stiintifice au aratat ca aceasta planta imbunatateste absorbtia substantelor active si a nutrimentelor din alimentatie si nu numai. De exemplu, in combinatie cu extractul de urzica, bogat in siliciu, gelul de baut Aloe Vera imbunatateste elasticitatea capilarelor si contribuie la buna functionare a sistemului cardiovascular. Iar continutul sau bogat in minerale contribuie la hranirea si imbunatatirea functionarii articulatiilor si a oaselor.

teo-si-gelurile-aloe-vera1

La LR Health & Beauty Romania gasesti Gelurile de baut Aloe Vera de cea mai buna calitate, certificata de institutii independente de renume, precum SGS Institut Fresenius si IASC.

ALOE VERA CU MIERE
(90% gel de Aloe Vera si 9% miere poliflora si vitamina C).

ALOE VERA SIVERA (90% gel pur de Aloe Vera, 7% miere poliflora, 2% extract de urzica).

LR este prima companie care a combinat proprietatile Aloe Vera cu extractul de urzica bogat in siliciu.

ALOE VERA CU PIERSICA

(98% gel pur de Aloe Vera)

fara adaos de zahar, ideal si pentru diabetici, preferatul copiilor, datorita gustului placut de fructe.

ALOE VERA FREEDOM

(88% gel pur de Aloe Vera, colagen hidrolizat si vitamina C).

imbogatit cu vitamina C, ideal pentru persoanele care fac multa miscare

Contact:
Telefon: 021 316 7071 / e-mail: order.ro@LRworld.com, web: www.LRworld.com/ro
Str. Virgiliu, Nr. 22, Sector 1, Bucuresti.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top