Connect with us

Revistateo.ro

Afla ce alimente nu trebuie sa ai in frigider daca vrei sa slabesti. Renunta la ele daca iti doresti sa scapi de kilogramele in plus.

Cura de Slabire

Alimentele pe care nu trebuie sa le ai in frigider daca vrei sa slabesti

Daca ai decis ca este momentul sa incepi o dieta pentru a scapa de kilogramele in plus, atunci este bine sa renunti la anumite alimente pe care, poate, le ai in frigider. Mai jos vei gasi o lista cu alimentele la care trebuie sa renunti daca vrei sa slabesti.

Ce alimente nu trebuie sa ai in frigider daca vrei sa slabesti

1. Maioneza. Este un aliment care favorizeaza acumularea kilogramelor si te impiedica sa slabesti. Asa ca, este bine sa renunti la obiceiul de a consuma acest aliment. Ai putea incerca sa o inlocuiesti cu mustar, spre exemplu.

2. Iaurt cu fructe. Nu este un aliment indicat celor care vor sa slabeasca, deoarece contine zahar. Cel mai bine este sa optezi pentru iaurt simplu, pe care il poti combina cu fructe, cu fulgi de ovaz sau cu nuci. Este o alternativa sanatoasa, care te va ajuta sa slabesti.

3. Carnea procesata. Nu este sanatoasa deoarece contine multe ingrediente nocive pe langa carne. In plus, nu te ajuta nici sa slabesti. Asa ca, incearca sa inlocuiesti carnea procesata cu cea gatita de tine la cuptor, la gratar, ori la aburi.

4. Ketchup. Contine multe ingrediente care favorizeaza aparitia numeroaselor boli. In plus, contine si zahar, un ingredient care trebuie evitat daca vrei sa slabesti si sa fii sanatos. Insa nu trebuie sa renunti la ideea de a mai manca vreodata ketchup. Ai putea incerca sa pregatesti ketchup acasa, din ingrediente naturale.

5. Bere. Atata vreme cat este consumata cu moderatie, nu trebuie sa iti faci griji in privinta acesteia. Nu iti va da peste cap planurile de a slabi. Insa, daca vei consuma des bere si in cantitati mari, atunci te vei ingrasa, deoarece contine multe calorii. In plus, consumul de alcool aduce si numeroase probleme de sanatate.

6. Bauturile carbogazoase. Nu aduc beneficii organismului deoarece nu contin substante nutritive. In schimb, sunt bogate in calorii.

Articole pe aceeasi tema:

Legatura dintre constructia anatomica si alimentatie

Ce poti manca la micul dejun pentru a slabi

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cura de Slabire

To Top