Connect with us

Revistateo.ro

Alimentele care iti asigura longevitatea

Stiri

Alimentele care iti asigura longevitatea

Odata cu trecerea timpului, aspectul dumneavoastra se schimba si apar primele semne ale imbatranirii. Aceste semne pot fi tintute ”pe tusa” mult timp de acum incolo, dupa ce veti afla care sunt alimentele pe care trebuie sa le consumati ca sa va asigurati sanatatea si tineretea.

Consumati plante cu frunze cu verde inchis, intrucat acestea contin acid folic si calciu. Calciul este important pentru rezistenta oaselor si activitatea normala a creierului. Verdeturile din gradina pe care le folositi in mancaruri sau salate ori diete sunt dotate cu puternice proprietati anticancerigene. Cel mai indicat mod de a consuma verdeturi este in starea lor naturala.

CITESTE SIMASTI DE CAISE PENTRU TOATE TIPURILE DE TEN

CAISELE
Carotenoizii dau culoarea portocalie a caiselor si sunt niste antioxidanti care ajuta la prevenirea bolilor de inima, reduc colesterolul rau si te protejeaza impotriva cancerului. Printr-un proces numai de el stiut, organismul nostru transforma carotenoidul betacaroten in vitamina A, ceea ce ajuta la sanatatea gingiilor, a pielii, a ochilor sau a parului.

FRUCTELE DE PADURE
Elementul minune pe care il contin fructele de padure se numeste quercitina, care actioneaza atat impotriva cancerului cat si ca antioxidant.

CITESTE SIDIETA CU ROSII CARE TE SCAPA RAPID DE KILOGRAMELE IN PLUS

ROSIILE
Cercetatorii gemani sustin ca rosiile ajuta la protejarea pielii si la regenerarea acesteia. Licopenul din rosii te protejeaza de arsurile solare, iar daca stropesti rosiile cu ulei de masline vei avea parte de o mult mai buna absorbtie a licopenului.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top