Connect with us

Revistateo.ro

Alexis Bartlett, fetita care a surprins lumea medicala

Inedit

Alexis Bartlett, fetita care a surprins lumea medicala

Cazul Alexis Bartlett a surprins lumea medicala. Cand a venit pe lume, doctorii au ramas cu gura cascata. Asistentele au scos telefoanele si au facut multe fotografe pentru ca mai rar le-a fost dat sa vada asa ceva.

Alexis, un copil special

Desi spunem ca toti bebelusii arata la fel cand se nasc, Alexis Bartlett este exemplul ca fiecare nou-nascut are trasaturile sale. Parintii au observat ceva ciudat la fetita cand au realizat ultima ecografie. Deasupra capului micutei doctorii au observat ceva ciudat la ecografie, insa nu si-au putut da seama despre ce era vorba pana fetita a venit pe lume.

Medicii au fost extrem de rezervati si au asteptat momentul nasterii. S-au temut inclusiv de o malformatie. Totul s-a schimbat cand bebelusul a venit pe lume. Parintii au rasuflat usurati, iar medicii erau impresionati, scrie webnews.info.

Alexis s-a nascut cu o podoaba capilara impresionanta. La doar cateva luni de la nastere, micuta are un par bogat, pe care multe fete il au abia pe la 3 sau 4 ani.

Alexis s-a nascut cu o podoaba capilara impresionanta

Medicii nu isi pot explica acest fenomen, dar cert este ca i-a amuzat si fascinat in acelasi timp. La doar cateva luni, parintii lui Alexis ii pot impleti codite.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top